За да докаже на любовницата си, че я обича, мъжът ми продал апартамента, който трябваше да бъде подарък на дъщеря ни


Със съпруга ми Динко сме заедно от шест години и имаме тригодишна дъщеричка. И двамата си изневеряваме и ако не е детето, отдавна да сме се развели. Понякога мъжът ми води любовниците си на почивка в чужбина, а аз го прикривам пред близките ни. Измислям различни лъжи, за да оправдая отсъствието му. Аз също си имам любовник, за който съпругът ми знае, но умишлено си затваря очите. Доскоро това положение ни задоволяваше, докато Динко не се влюби в Соня. От пръв поглед разбрах, че новата му тръпка е истинска кучка, а от близки приятелки научих, че е специалистка по разводите. Преди известно време забелязах, че мъжът ми започна да харчи много пари.

 

Няколко пъти дори ми поиска на заем. Ние не сме от най-заможните семейства и средствата ни стигат за храна, дрехи, дребни уреди и почивка в чужбина веднъж годишно. Проявих разбиране към ситуацията – все пак пари се печелят и не си струваше да си разваляме отношенията. Нали дъщеря ни е жива и здрава, а ние не умираме от глад. Но преди броени дни разбрах, че Динко е продал апаратамента, който беше купил преди да се оженим. По документи се водеше лично имущество, а не съпружеска общност.

Въпреки че не е мой имот, останах шокирана. И двамата планирахме да подарим жилището на дъщеря ни, когато навърши 18 години. Но се оказа, че Соня, любовницата на мъжа ми, поискала доказателство за любовта му в материална еквивалентност. И той й доказал като продал апартамента и прехвърлил всички пари на нейно име. Всички до една стотинка! Сега ме интересува само едно – кога тази меркантилна жена ще го зареже. Динко няма повече пари и не може да й купува скъпи подаръци. А тя очевидно не се е влюбила в красивата му душа. Надявам се, че дъщеря ми никога няма да разбере, че заради поредната си любовница баща й я лиши от апартамент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *