Вярвам в предишния си живот: Четири признаци на миналия живот – нещо, което ви е невероятно познато?


Случвало ли ви се е да видите някого в очите за първи път, но да имате чувството, че го познавате всъщност вече много дълго време? Интересни отговори за минали животи дава доктор Брайън Вайс, автор на книгата „Чудесата се случват“.

За някои ситуации, които си обясняваме на себе си като дежа вю ,доктор Брайън Вайс има съвсем различно тълкуване.

1. Имате усещането, че нещо ви е много познато и известно, но не можете да обясните защо

– Например, една моя пациентка е започнала да се чувства тревожно през медения месец в Гърция.Когато тя и нейният съпруг са тръгнали още за Рим, тя вече напълно се смири.

Когато дойде при мен, работихме върху нейния минал живот и разбрахме, че тя всъщност е била убита в стара Гърция. Тя въоще не е знаела, защо така се чувства, но тревожността се е появила и то още от далеч, казва доктор Вайс.

През присетувањето на миналия живот, всъщност е възможно да се излекуват, да опоравиме ума, духа и тялото, както и да укрепват днес. Често признаците за миналия живот се изясняват като déjà vu (сензация, която чувствате, като вече някого много по-рано да сте се запознали или като нещо вече да сте виждали много отдавна).

2. Сънувате сoништа които са толкова реалистични, че не сте сигурни и че изобщо сте мечтали

– Имате ли сoништа които са толкова много ясни, и отидете до най-малките подробности, свързани с вас, и то в различни времена? Това също може да бъде спомен за миналия живот. Както написах в собствената си книга, спомените на миналия живот не са обвързващи спомени, но могат да се интерпретират като някои символи, нещо, което трябва да бъде интерпретирано така че сега можем да разберем как ясно послание, обяснява той.

3. В състояние сте страхотно да решите теста по история, без много учене

– Умения, съоръжения, неща, които ви харесват де, неща, които не ви харесват, сексапил или отвращение, всичко това може да се следи от минал живот. Ако някои хора или култури ви привличат по някакъв специален начин, и все още не ви е достатъчно известни, всичко това е някаква следа. Ако сте в състояние нещо да учат значително по-бързо от останалите около вас, със значително по-малко труд, това може би говори, че някога може би сте били там или сте говорили той чужд език, смята докторът.

4. Чувствате, че някой е ваша „сродна душа“

– Често се случва да пътувате през много различни животи с напълно същата група души. Аз ги наричам група сродни души, последователи, семейство. Може би връзките се променят от живот в живот, но душите са същите. Например, вашата прабаба може да се прероди във ваша внучка.

Осмислящи всички тези неща по този начин, ние никак не губим тези, които ни са скъпи, но с тях ще се видим по-късно на другия свят, или може би отново на този, заради прераждането, казва доктор Вайс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *