Изберете символ и ще разберете, какво искат да ви кажат ангелите-пазители –


Въпреки че не ги виждаме, ангелите-пазители често пъти са близо до нас и ни защитават. Често не сме напълно наясно с тяхното присъствие, но това не значи, че не бихме могли да получим посланието им.

 

На картинката можете да видите 4 символа, които се използват за конкретна цел в ангелското царство. Разгледайте ги внимателно и изберете този, който ви привлича най-много. След това прочетете ангелското послание.

 

Звънче

Ако изберете звънчето, това означава, че преминавате през “пробуждане”. Звънците се използват по време на религиозни служби и тържества. Звукът на камбаната пречиства застоялата енергия и предизвиква появата на нови възможности, хора, интереси, идеи и добро здраве.
Ако сънувате звънец, вашият ангел изисква от вас да направите “пролетно почистване” на тази област от живота, в която имате затруднения. Когато направите това, вратата за комуникация с ангелите ще бъде напълно отворена за вас, защото блокадата ще бъде премахната.

 

Корона

Ако изберете короната, това означава, че ангелът ви поставя корона на главата. Може би сте били достатъчно мъдри, за да използвате уменията си въпреки всички предизвикателства. Ако сте успели да го направите, вероятно сте станали по-духовни.
Не случайно короната се поставя на върха на главата, на мястото, където се намира теменнта чакра. Този енергиен център е много важен за всички духовни връзки. Ако сънувате корона, бъдете доволни! Това означава, че сте на път към зрелищно духовно развитие.

 

Арфа

Арфата произвежда музика, която резонира със специална честота и има успокояващ ефект. Ангелът ви иска да ви каже, че ви чака период, изпълнен с мир, приемане и щастие. Ако сте били тъжни или разочаровани от живота, ангелът ви казва да се отпуснете и да се насладите на бъдещето. Почувствайте слънчевите лъчи на лицето си, насладете се на живота. Просто трябва да приемете мира, който идва при вас.
Всичко ще бъде наред, просветлението, което търсите, скоро ще пристигне. Ако сънувате арфа, ангелът ви напомня, че трябва само да изберете правилния момент. Вярвайте, че има небесен ред, който трябва да следвате.

 

Меч

Мечът е символ на Архангел Михаил. Ако изберете този символ, това означава, че съзнателно или несъзнателно се обръщате към този архангел за помощ и защита. Той може да ви помогне да победите вътрешните демони, нездравите навици, страха, негативността и съмненията в себе си. Може би се чудите дали сте достатъчно специални, за да получите ангелско послание. Отговорът е “да”! Ако можете да бъдете добри поне към един човек или животно, значи заслужавате ангелско внимание.

 

Главната задача на ангелите на Земята е да насърчат ефекта на добротата. Всяка малка проява на добрина, която ще създадете, провокира друга проява. Земята и човечеството се нуждаят от тази добрина, за да оцелеят. Ето защо вашата доброта е от голямо значение за ангелите!