Майка накара дъщеря си да тръгне по-рано от училище, за да вземе братчето си от градина! 2 часа по-късно едва сдържаше сълзите си заради тази СНИМКА


В един най-обикновен ден може да се случи нещо съвсем неочаквано. Това го знаят най-добре хората, които имат деца.
В това се е уверила и героинята на днешната ни статия – Кандис, след като неочаквано получила обаждане по телефона от детската градина на сина си, че трябва да отиде да го вземе по-рано. И тъй като жената не разполагала с такава възможност, се наложило да помоли дъщеря си да я отмени.

Когато след няколко часа децата й не се прибрали, Кандис започнала да се притеснява сериозно. Малко по-късно в мрежата видяла снимка, която я накарала да се просълзи.
Винаги се радваме да ви разказваме хубави и трогателни истории. Но понякога разказът от първо лице е толкова емоционален, че си заслужава да го прочете така, както го е написал авторът му. Затова ви предлагаме да видите какво написа за сина и дъщеря си тийнейджърка Кандис Кари.

„Днес в семейството ни възникна извънредна ситуация, което наложи дъщеря ми да си тръгне по-рано от училище, за да вземе по-малкия си брат от детската градина. Мислех, че двамата просто са се прибрали у дома, докато не видях снапчата й.
Вместо да пропусне часовете, тя е решила да се върне обратно в училище с 3-годишния си брат и му е позволила да поспи в обятията й до края на часовете.

Майка накара дъщеря си да тръгне по-рано от училище, за да вземе братчето си от градина! 2 часа по-късно едва сдържаше сълзите си заради тази СНИМКА

Не съм убедена, че подобно нещо е разрешено и че дъщеря ми не е нарушила правилата, но общо взето ми е все едно. Дъщеря ми помогна на семейството и се върна към задълженията си, гушкайки по-малкия си брат.
Или съм най-лошата майка на света, или най-невероятната. Моля ви, не ми казвайте каква съм, позволете ми да живея в блажено неведение, докато гледам тази снимка. Животът е толкова кратък, а подобни моменти го правят истински щастлив“, написа Кандис.

За броени часове публикацията й се сдоби с хиляди харесвания, коментари и споделяния. Много от потребителите изказват най-сърдечните си пожелания по адрес на Кандис и дъщеря й.
Без съмнение най-силната любов е тази, която живее в семейството. А постъпката на това младо момиче заслужава уважение.

Източник: jenata.blitz.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *