Магически книги на желанията-Изберете за да видите как ще ви се изпълнят най-съкровените мечти –


Магическата книга иска да ви даде съвет!

Изберете книгата, която ви харесва най-много!

 

Книга номер 1

Време е да използвате разума си, за да извадите на повърхността нещата, които ви пречат. Ако желаете да постигнете нещо специално, не мислете, че го притежават.

Представете си обратното … че вече го имате.

Създайте образ на това, което искате. Изпълнете го с енергия и жизненост. Помислете за всички детайли и се опитайте се да видите картината най-пълно. Мисълта ви се материализира и когато изображението ви най-сетне се оформи, то ще бъде независима жива единица, която ще има възможност да се появи в реалността.

Ако ви е трудно да си представите какво искате, можете да нарисувате каквото желаете и да го поставите картината на видно място. Използвайте удобен и достъпен начин за визуализация и желанието ви ще бъде изпълнено. Но не забравяйте, че не бива да се привързвате към нищо прекалено, в противен случай мечтата ви ще се сбъдне трудно. Отнасяйте се към този метод като към игра и не забравяйте да благодарите на съдбата за всичко, което получавате.

 

Книга номер 2

Може би в момента се случват по-важни събития, отколкото изглежда на пръв поглед, но сега може да бъдете напълно спокойни за изхода от ситуацията. В близко бъдеще всичко ще бъде решено от само себе си и всеки, който е въвлечен в тази ситуация ще остане удовлетворен. Вие сте на кръстопът. Направете своя избор според това, което ви казва вътрешният ви глас. Не се асоциирайте със старата система от убеждения, отървете се от всички ограничения.

Не забравяйте, че самата Вселена ви подкрепя. Сега е точното време за промяна към по-добро. Можете да постигнете голям успех. Движете се напред. Този път е безкраен. В центъра е безкрайността на Вселената. Днес имате достъп до него. Сега направете стъпки в правилната посока.

 

Книга номер 3

Вселената е живо същество. Ако поискате нещо и го получите, не забравяйте да благодарите. За реализация на желанието ви може би стотици ангели и светли духове са положили усилия. Не забравяйте, че липсата на благодарност пречи на вашия източник на изобилие. Искрената благодарност, напротив, кара Вселената да продължи да действа във ваша полза.
Не забравяйте също да благодарите на себе си и на другите за всичко, което правите. Благодарността не винаги може да бъде изразена в една дума, но задължително трябва да получите награда за своята работа. В противен случай ще загубите интерес към тази дейност и ще изпаднете в апатия. Опитайте се да поддържате баланс – както по отношение на себе си, така и по отношение на другите.

 

Книга номер 4

Сега е идеалният момент да вдъхнете живот на вашите мечти. Огледайте се и попитайте себе си, живеете ли, така както искате? Ако не, опитайте се да направите положителни творчески промени. Помолете вселената да ви покаже нова посока и бъдете отворени за нови идеи. Природата често ни вдъхновява. Седнете в градината или парка, разходете се по булеварда. Помислете за доброто и нека мислите ви да се движат свободно. Божествената сила се опитва да ви води в нова посока. Слушайте вашия вътрешен глас и поискайте помощ от други измерения. Позволете на Духа да ви води и защитава. Изпитвате нужда да вдъхновявате хората. Но помнете, че не бива да лишавате човек от свободата на избор.

 

Книга номер 5

Вълшебството е това, което помага да изживеете мечтите си. Това е искра възможност – възможност да се случи чудо, което идва от сърцето. Обърнете внимание на всички прекрасни неща, които ви обкръжават. Под влияние сте на някои магически сили и можете да ги използвате за себе си и другите. Помнете, че най-голямата магия и чудо е вашият живот и живота на вашите близки! Бъдете в състояние да се насладите на даровете на Вселената и да бъдете благодарни за всичко, което ви е дадено. Позволете на магията да донесе мир на душата ви и да отвори нови възможности. Изчистете себе си от страховете. Вселената се движи по свои закони. Всичко, което се случва в света, не е случайно, ние сме част от нещо по-голямо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *