Животът такъв, какъвто е: Разделих дъщеря си с женения ѝ любовник и едва не я загубих


Чувствам, че съм на прага на силите си и всеки миг ще рухна от изтощение. Причината за мъката ми е дъщеря ми Марина, която за съжаление се влюби в женен мъж. Като всяка майка, така и аз желая най-доброто за детето си: семейство, деца, съпруг, а не да се задоволява с ролята на любовница. Откакто разбрах за срамното й положение, непрекъснато се опитвах да я вразумя, но единственото, което чувах от нея е: „Обичам го, мамо!“. Вече не ми останаха сили. Никога не съм предполагала, че дъщеря ми ще иска да разруши чужд брак. Миналия месец, рано сутринта, докато приготвях закуска, реших да поговоря още веднъж с Марина. Но вместо да ме изслуша, тя закри устата си с ръка и изтича към тоалетната.

Притеснена за здравословното й състояние, веднага я заведох на лекар и там разбрах, че дъщеря ми очаква дете от женения си любовник. С цялата си наглост Марина заяви, че умишлено е заченала и сега вече със сигурност той ще напусне жена си, защото тя не можела да му роди дете. Нямах друг избор, освен да се срещна лично със Стас – любовникът й. Успях да го хвана, когато излизаше от офиса си. Решително го помолих да се раздели с Марина, тъй като тя е млада и със сигурност някой ден ще срещне мъж, който ще й подхожда. Стас ме изслуша, кимна с глава и се качи в колата си. Зарадвана и напълно уверена, че постъпвам правилно, тръгнах да се прибирам у дома.

По пътя се отбих в супермаркета, за да напазарувам за вечеря. Но щом влязох вкъщи, ме посрещна мрачна тишина. Внезапно усетих лошо предчувствие. Бързо нахлух в стаята на дъщеря ми и я намерих да лежи безжизнена на земята. Покрай нея имаше празни опаковки от лекарства. Без да губя време, се обадих на 112. За щастие линейката не се забави. Лекарите успяха да спасят Марина, но не и детето, което носеше в утробата си. Оттогава тя не ми говори. Ненавижда ме, защото дръзнах да се намеся в личния й живот. Мили читатели, посъветвайте ме как да спечеля прошката на дъщеря ми. Защо не може да осъзнае, че онзи мъж никога не бил напуснал съпругата си и щеше да я обрече завинаги да бъде любовница!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *