Книга, издадена през 1981 година предсказва абсолютно точно коронавируса, както и как ще протече и откъде идва-Снимка


Наскоро беше публикувана статия за това как книга, наречена „Очите на мрака“, разказва за китайска военна лаборатория, която създава вирус като част от програмата си за биологично оръжие.

В нея се говори за респираторно заболяване, което ще изригне из целия свят и дори се споменава 2020 година. Случайност?

„Около 2020 г. тежко заболяване, подобно на пневмония, ще се разпространи по цялото земно кълбо, поразявайки белите дробове и бронхите и ще се противопостави на всички известни методи на лечение. Почти по-неразбираем от самата болест е фактът, че внезапно ще изчезне толкова бързо, колкото се е появил, но ще атакува отново десет години по-късно и след това напълно ще изчезне

Американският автор Дийн Кунц пише за майка Кристина Евънс, която тръгва на пътешествие, за да разбере дали синът й Дани е жив или е умрял по време на пътуване.

След това тя успява да го проследи във военен обект, където е държан, след като случайно е заразен с изкуствен микроорганизъм, създаден в изследователски център в Ухан. Откъси от книгата показват разговора между Кристина и човек в лабораторията, в която е държан нейният син: Не ме интересува философията или морала на биологичната война; каза Тина. Просто сега искам да знам как, по дяволите, Дани се е оказал на това място;

Човек на име Домби й отговаря, че да разбере това трябва да с върнеш дванайсет месеца назад. Някъде по това време китайски учен на име Ли Чен отива в Съединените щати с дискетен запис на най-важното и опасно ново биологично оръжие на Китай за последното десетилетие. Материалът е наречен; Ухан-400;, защото е разработен в лабораторията RDNA недалеч от град Ухан.

Този изследователски център, посочен в книгата, може да е част от Института по вирусология на Ухан, в който се намира единствената в Китай лаборатория за биологична безопасност. Той има най-високата класификация на лаборатории, които изучават най-опасните вируси, и се намира на 32 км от мястото, където за първи път се появи настоящият Covid-19.

Може би сте чували и теорията на конспирацията, че Covid-19 е създаден от хора и най-вероятно е излязъл от вирусологичната лаборатория на Ухан. Тази теория обаче е широко опровергана.

Допълнителни откъси от книгата показват, че вирусът е „идеално оръжие”, защото не може да оцелее извън хоста повече от минута.

„Ухан 400 е перфектното оръжие. Засяга само хората. Никое друго живо същество не може да го носи. Подобно на сифилиса, Ухан-400 не може да оцелее извън живото човешко тяло повече от минута, което означава, че не може постоянно да заразява предмети или цели места, както антраксът и други вирулентни микроорганизми могат;

„И когато носителят умре, Ухан-400 вътре в него скоро умира, веднага щом температурата на трупа падне под осемдесет и шест градуса по Фаренхайт. Виждаш ли предимството на всичко това?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *