Ето това беше Златка Райкова, преди да се тунингова – няма да я познаете на тези снимки (Снимки):


ЗЛАТКА Райкова неслучайно е сред най-обсъжданите и популярни светски личности у нас. Тези дни ѝ се случи и най-прекрасното нещо в живота – стана майка за първи път и зарадва хилядите си почитатели.

През годините визията ѝ постепенно прогресираше, за да се превърне в днешното ѝ разпознаваемо АЗ. Атрактивната плеймейтка е чест гост в различни телевизионни формати, където демонстрира обаяние, а и голяма доза талант.

Спомнете си само участието ѝ в “Като две капки вода”, където всички бяха впечатлени не на шега от певческите ѝ и артистични заложби.Златка Райкова микрофонИнтересно е обаче, че ако днес блондинката е образец за стил, съвършен външен вид и премерено поведение, то в миналото нещата не са стояли точно така.

Златка РАйкова кестенява

Стари кадри, циркулиращи във виртуалното пространство, ни припомнят как е изглеждала Златка Райкова преди години , когато дебютира в шоуто Островът на изкушението и взе ума на един от участниците.

Става ясно, че зад сегашната визия на звездата стоят значителни корекции и в момента тя е неузнаваема в сравнение с предишния си образ.

Вижте и вие в галерията ретро-снимките на Златка Райкова, направени преди операциите. Ще ви ги припомним, а вие преценете дали промяната е фрапираща:

Златка Райкова преди

Русата Златка преди операциите

Златка РАйкова в миналото

Русата Златка млада

Русата Златка в миналото

Русата Златка брюнетка

Източник: За жената