Близки на двете красиви родилки, които починаха внезапно, с разтърсващи думи за тях


„Сълзите от очите ми не спират! Не мога да повярвам, че даде живот и ни напусна така нелепо…Господ прибира един след друг прекрасни хора! Дано отиваш на едно по-хубаво място и ни се усмихваш и пазиш от там! Почивай в мир!“. „Не мога да повярвам, човекът, който винаги ме поздравяваше с усмивка-заразяваше с нейния позитивизъм! Не мога да повярвам и аз! Потресена съм! Голяма трагедия! Рядко срещан, разкошен човек Боже, какво е станал, преди няколко дена е видях на басейна с детето.

Като слънце грееше винаги!“ Това са малка част от коментарите във фейсбук-профила на лъчезарната Даниела Георгиева от Асеновград.

След успешно секцио, родилката е получила тромбемболия и е починала в болницата. По случая е образувано досъдебно производство, аутопсията и експертизите ще покажат има ли виновни за смъртта на 37-годишната жена, която оставя син сирак и невръстно бебенце, което за щастие се е родило здраво.  Сърцето на още една красавица, която миналата година е била булка, е спряло да бие завинаги преди седмица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *