Баща лежи в гроба с неизлечимо болната си дъщеря, тя да не се страхува от това, което е неминуемо


Заболяването на детето е най-страшното, което може да се случи на всеки родител, а и още по-страшно е, когато знаят, че детето ще умре. Отчаян баща от Китай изкопал гроб за дъщеря си за да я подготви за нейната смърт.

Джан Лионг е фермер от провинция Съчуан, който изразходва всичките си спестявания, за да може да лекува дъщеря си, която е родена с тежко заболяване на кръвта.

Джан Ксинлеи е само на две години, а бащата всеки ден я води в гроба, за да се запознае мястото, на което ще почива.

До сега е похарчил повече от 11 490 паунда за нейното лечение и не може да го финансира повече. Те всеки ден ходят на гробището, където тя си играе в гроба, за да се чувства приятно, когато й дойде време за почивка.

Срцепарателното видео, което се появи в интернтет показва двамата как заедно лежат в гроба. На малката Ксинлеи й е поставена диагноза таласемия, наследствено заболяване на кръвта още когато била само на 2 месеца.

Хората, които имат тази болест произвеждат малко или изобщо хемоглобин които червените кръвни клетки използват за предаване на кислород в цялото тяло.

Отчаяните родители се опитали да заемат пари от всички възможни места, но нямат от кого. Тъй като останали без опции, решили да се подготвят за това, което ги чака.

-Единствено което можех да измисля е това, да заведа да си играе на това място. Това е мястото, където тя ще почива в мир и единственото, което може да направя за нея, е да й правя компания всеки ден, казва бащата през сълзи.