Защо Бойко Борисов носи едни и същи дрехи?

Снимки на премиера Бойко Борисов от последните две седмици, разпространени в профила му във Фейсбук, повдигнаха озадачаващи въпроси. Като например този – защо министър-председателят ходи с едни и същи дрехи в продължение на десетина дни?

От видеоматериалите с премиера е видно, че той носи на гърба си една и съща риза и на 4-ти октомври, и на 10-ти октомври, че даже и на 13-ти. На всички тези кадри Бойко Борисов е облечен с една и съща синя дънкова риза и светлосини дънки.

Според преобладаващите предположения в мрежата българският министър-председател две седмици подред пуска записи, които са заснети предварително в рамките на ден или два. Поради някакви негови си съображения. Според други “аскетът Борисов” – както той сам се определя – си е накупил едни и същи сини ризи и панталони и ги носи като униформа.

Не са малко и тези, които виждат в дрескода на Борисов съвсем прозаична причина – че премиерът просто е напълнял и дрехите в гардероба му, в които се побира, значително са намалели.

Борисов в Родопите на строителството на път край Асеновград. Снима се с туристи на 4 октомври.

Отново някъде в Родопите, с финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков – на 10 октомври. 

Бойко Борисов на живо край Ботевград – около 13 ч. на 13 октомври. 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *