Гадание на кафе. Изберете една чаша и получете предсказанието си!

Гадание на кафе. Изберете една чаша кафе и разберете какво ви очаква. И не забравяйте, че животът и съдбата ви са във вашите умели ръце. Способни сте на много повече, отколкото си мислите. Следователно, ръководете се от съветите на това гадание на кафе и направете така, както смятате, че е правилно за вас самите.

Чаша 1 – мока
Утре ще усетите изключителен прилив на енергия. Всичко ще ви се даде лесно, без забавяне. Жизнерадостта на духа и тялото ви ще ви позволи да завършите деня позитивно. Такъв прилив на енергия е резултатът от добрата почивка и разбиране на вашите задачи. Не губите време и когато се захващате за работа, знаете точно откъде да започнете и какъв трябва да бъде резултатът. Това спестява енергия и съответно тя се натрупва.

Продължавайте добрата работа и ще завладеете всички върхове!

Чаша 2 – американо
Утре ще бъде монотонен ден. Рутинните и текущи неотложни въпроси напълно ще завладеят вниманието ви. От една страна, понякога е добре да се концентрираме върху неотложни въпроси. Основното е, рутината да не се превръща в значителна част от живота ви. Опитайте се да усетите този момент на фокусиране върху конкретна задача утре. В живота умението да се концентрираме върху важни въпроси е много полезно. И тези дни са чудесно време да тренирате уменията си за концентрация.

Чаша 3 – еспресо
Утре ще бъдете малко раздразнителни. Не бива да сте гневни заради дреболии. Вместо това анализирайте какво ви е довело до това състояние на ума, когато малките неща предизвикват такава неприятна реакция. Няма значение какво точно ви дразни. Важно е да разберете защо вашите реакции са такива. Не позволявайте гневът и раздразнителността ви да се запазят на следващия ден. За целта завършете деня малко по-рано от обичайното, наспете се добре. Почивката ще ви направи по-осъзнати. Може би това ви липсва за пълно спокойствие.

Чаша 4 – капучино
Вероятно утре ще изпитате радост, граничеща с еуфория. Почувствайте този момент, не го оставяйте без да разберете напълно какво точно се е случило. Това ще позволи преживяването да се повтаря отново и отново. Радвайте се, обичайте и бъдете щастливи. Нека утрешната радост хармонично се впише в калейдоскопа на вашия щастлив и смислен живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *