Енергийно пречистване на дома и на вас самите за по-добър живот

Енергийно пречистване на дома и на вас самите

Чувствате се сякаш сте опустошени? Нямате сили за нищо, настроението ви е ужасно и нищо не върви, както трябва. Това са сигурни признаци на замърсяване на физическата и духовната енергия и има само един изход – да се извърши енергийно пречистване възможно най-скоро.

Енергията се движи, тече, натрупва, оказвайки силно влияние върху нас. Обновената енергия действа положително, докато отрицателната, особено нейният излишък, потиска.

Енергийното почистване е най-важното, което трябва да направите, ако сте решени да промените живота си към по-добро. Можете да продължите да постигате целите си, но ще бъдете разсеяни, ако сте заобиколени от негативизъм. Колкото по-рано почистите енергията, толкова по-скоро положителните промени ще навлязат в живота ви.

Солта е уникално средство, което има способността да абсорбl#1080;ра отрицателната енергия и в същото време увеличава положителната. За да почистите пространството около себе си и себе си, ще ви трябват морска сол, ароматизирани свещи или тамян и малки платнени торбички.

Запалете тамяна или свещ в центъра на къщата и изчакайте ароматът да изпълни цялата стая.

За всяка стая пригответе една торбичка с шепа сол и по една торбичка за всеки член на семейството.

Разположете торбичките във всички стаи през нощта. За да изчистите пространството – поставете торбичките на най-високото място, където никой не може да ги вземе. За да почистите личната си енергия – сложете сол под леглото или възглавницата.

След това седнете срещу тамяна и кажете три пъти: „Солта почиства, солта обновява и отблъсква неприятностите”.

На следващия ден изхвърлете солта от торбичките в отделна торба за боклук, а самите торбички изплакнете за следващия път.

Правете този ритуал два пъти месечно. Важно е никой да не докосва торбичките.

Енергийно почистване с огън
Обредът на пречистване чрез огън се счита за най-простия и ефективен по отношение на въздействието върху енергията. Намаляващата луна ще засили желания ефект.

Запалете 7 църковни свещи и ги поставете в стаята, която предстои да почистите. Важен момент: в процеса на пречистване на заобикалящото пространство се пречиства и личната енергия.

Вземете още няколко свещи, целта на които ще бъде да почистите всеки ъгъл в къщата, особено онези места, където негативната енергия се натрупва най-много (полилеи, прагове, коридор, врати).

Направете фуния от хартия и увийте с нея края на свещта, така че восъкът да не попадне на ръката ви.

Обиколете къщата, като винаги започвате от входната врата и след това се движите по часовниковата стрелка. Заставайки в проблемните зони, плавно движете свещта нагоре и надолу. Пукането и пръщенето на свещта са сигурен знак за натрупана негативна енергия.

По време на ритуала се препоръчва мислено да се казват очистителни молитви, утвърждения или следните думи: „Свещеният огън изгаря всяко зло. То си отива със дима и сълзите на свещта.”

Когато приключите с всички стаи, продължете със себе си. За целта вземете свещта в дясната си ръка и, като започнете от главата с кръгово движение, слезете до коленете. По време на почистването кажете някоя молитва.

Когато сте готови, не духвайте свещите. Можете да ги оставите да изгорят или да ги изгасите с пръстите на лявата ръка. Увийте остатъците в хартия и ги изхвърлете.

Пречистване с вода
Благодарение на водата се е родил животът, затова често й се приписват специални, мистични свойства. Дори учените потвърждават, че водата има способността да получава и предава всякаква информация, да лекува и премахва отрицателната енергия.

Вземете стъклен съд и го напълнете с вода. Поставете го на перваза на прозореца за няколко часа, така че във водата да се натрупа достатъчно слънчева енергия. Също така водата може да се зарежда от силата на луната. Слънчевата вода е подходяща за почистване на кухнята, банята и коридора и за привличане на щастие. Лунната – за почистване на спалнята, детската стая и хола, защото създава благоприятна атмосфера за релакс и сън.

Поставете водата в центъра на стаята и дръжте ръцете си над нея и прочетете молитвата „Отче наш” и мислено се обърнете към Господ с молба да ви помогне да възстановите здравето си, да ви дари с добър сън, пълноценна почивка и щастлив живот.

Необходимо е да поръсите с водата всеки ъгъл. Движете се по часовниковата стрелка.

В края на обреда изсипете водата в канализацията и си вземете топъл душ.

След почистването на енергията ще повишите честотата на енергийните вибрации и ще почувствате облекчение. Ще почувствате потока от чиста жива енергия с всяка клетка: мислите ще станат ясни, тревожността и апатията ще отминат за дълго време, а животът ще искри с нови цветове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *