Ето ги порасналите близнаци на Джулия Робъртс – 17-годишни тийнейджъри! (Снимки)

54-годишната Джулия Робъртс има близнаци-тийнейджъри от брака си с оператора Дани Модър. Макар и рядко, хубавата жена качва снимки на наследниците си в социалните мрежи.

Сега двойката направи ново изключение послучай рождения ден на Хейзъл и Финиъс , които в неделя навършиха 17 години. Холивудската двойка не пропусна да отбележи празника и чрез социалните си профили.

Актрисата публикува бебешка снимка на децата си в Instagram, към която написа: „17-те най-сладки години в живота ми“.

Джулия Робъртс бебета

52-годишният оператор Дани Модър сподели по-скорошен кадър на двете си деца. Към снимка, на който близнаците се хранят у дома, облечени в дрехи с логото на Жената чудо, той сподели: „Тези разбойници стават на 17 днес. Благодаря ви, че ми помагате да бъда баща“.

близнаци Джулия Робъртс

По-рано тази година Хейзъл направи първата си поява на червен килим по време на Филмовия фестивал в Кан.

Хейзъл бе заложила на винтидж стил от 90-те години с жълта дантелена рокля и черни обувки тип Мери Джейн. Баща ѝ, оператор на премиерния за фестивала филм “Flag Day”, носеше класически черен смокинг.

Хейзъл Модър в Кан

Джулия и Дани се женят през 2002 г. Двамата са родители и на 14-годишния Хенри.

През 2018 г. Джулия гостува в епизод на подкаста Goop, където сподели колко е щастлива от избора си да се омъжи, предават от Entertainment Tonight.

„Просто става по-дълбоко и по-сложно“, сподели Джулия за брака си през годините. „Когато си млад, се влюбваш и си казваш: „О, да, ще се оженим, ще си построим къща и ще имаме деца“, и всички тези неща, за които мечтаем, но не знаеш дали ще харесате същия диван и не знаеш дали той например няма да поиска хавлии с шарки. Тогава, разбира се, по-големите неща са свързани с това дали ще бъдете родители по балансиран и философси начин. Просто няма как да узнаете тези неща, докато не започнете да ги правите, а ние сме толкова щастливи, че има някаква необяснима хармония в начина, по който правим нещата, защото ги вършим по различен начин… но има нещо взаимно, което носи целия смисъл на света.“

Джулия добавя още: „Най-доброто решение, което съм вземала през целия си живот, беше да се свържа с Дани Модър.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.