Двойката, която разбива всички предразсъдъци от 17 години: Той е 132 сантиметра и има две деца от жената, която го обожава (Снимки)


Питър Динклидж и съпругата му Ерика Шмит са женени от 2005 г. и имат две деца заедно, но имената им, както и полът на второто им дете, не са известни на обществеността.

Питър Динклидж съпруга

Актьорът Питър Динклидж, най-известен с ролята си на Тайрън Ланистър в „Игра на тронове“, в момента промотира най-новия си филм, „Сирано“, в който играе главната роля.

Питър Динклидж съпруга

Сценарист на филма му е съпругата му Ерика Шмит, а двойката се появи заедно на премиерата в Ню Йорк, където откраднаха цялото внимание.

Питър, който е висок едва 132 сантиметра, облече син костюм за случая, докато Ерика избра елегантна черна рокля.

Питър Динклидж и Ерика Шмит

Поради разликата във височината тази двойка не остава незабелязана, но с любовта си разбива всички предразсъдъци. Двойката изглежда влюбена като на първия ден от връзката им и двамата функционират успешно като колеги.

„Пийт е невероятно красив, очарователен и остроумен, но когато хората пишат за него, всички са изумени от неговия ръст. „Но това е Пийт“, каза съпругата му пред списание Rolling Stone през 2012 г.

Питър Динклидж

Интересно е, че личният им живот не е изложен на публично място. Известно е само, че имат две деца и че имат дъщеря през 2011 г., но не се знае името й, нито полът на второто им дете, родено през 2017 г.

Питър Динклидж семейство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.