Двойката, която разбива всички предразсъдъци от 17 години: Той е 132 сантиметра и има две деца от жената, която го обожава (Снимки)


Питър Динклидж и съпругата му Ерика Шмит са женени от 2005 г. и имат две деца заедно, но имената им, както и полът на второто им дете, не са известни на обществеността.

Питър Динклидж съпруга

Актьорът Питър Динклидж, най-известен с ролята си на Тайрън Ланистър в „Игра на тронове“, в момента промотира най-новия си филм, „Сирано“, в който играе главната роля.

Питър Динклидж съпруга

Сценарист на филма му е съпругата му Ерика Шмит, а двойката се появи заедно на премиерата в Ню Йорк, където откраднаха цялото внимание.

Питър, който е висок едва 132 сантиметра, облече син костюм за случая, докато Ерика избра елегантна черна рокля.

Питър Динклидж и Ерика Шмит

Поради разликата във височината тази двойка не остава незабелязана, но с любовта си разбива всички предразсъдъци. Двойката изглежда влюбена като на първия ден от връзката им и двамата функционират успешно като колеги.

„Пийт е невероятно красив, очарователен и остроумен, но когато хората пишат за него, всички са изумени от неговия ръст. „Но това е Пийт“, каза съпругата му пред списание Rolling Stone през 2012 г.

Питър Динклидж

Интересно е, че личният им живот не е изложен на публично място. Известно е само, че имат две деца и че имат дъщеря през 2011 г., но не се знае името й, нито полът на второто им дете, родено през 2017 г.

Питър Динклидж семейство