Щастливи новини сполетяха Алекс Сърчаджиева. Тя не е на себе си


Актрисата Алекс Сърчаджиева е на седмото небе от радост.

Дъщеря ѝ вече се радва на първия хонорар, който сама е спечелила.

10-годишната София изглежда ще наследи актьорската професия от майка си и от баща си Иван Ласкин.

Тя вече изигра първата си роля в кино филм, а трудът й бе възнаграден с подходящ за възрастта й хонорар. Както „Уикенд” преди време писа, София участва в лентата „Игра на доверие”, чийто режисьор е мъжът на Луиза Григорова – Мартин Макариев.

Не изпускай тези оферти:

 

Преди дни гордата майка на детето съобщи, че снимките вече се приключили. „Днес й беше последния снимачен ден в „Игра да доверие”! И аз толкова много се гордея с нея!

Тя е истински войн! Ти, мила моя София, се оказа един много достоен и голям човек, а всъщност си още дете!

Някъде там горе баща ти те гледа и се гордее със своята принцеса! Браво, София Ласкин! Браво!”, написа Алекс в своя профил в Инстаграм.

Още от Алекс:

Тази събота, 29 октомври, Алекс Сърчаджиева открива „Животът по действителен случай“ в компанията на мъжкото лице на предаването – Иво Аръков. В продължение на години около актьорът витаят какви ли не слухове. Той ревниво пази личното си пространство в тайна, но вече е настъпил моментът, в който е готов да разкаже най-съкровените си тайни.

В един повече от емоционален разговор Иво ще разкаже за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и измамен, останал без работа, без любов, без най-близкия си приятел.

Водещият споделя за всичко, през което е минал – разказва за своите възходи и падения, за съпругата си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели и за неизказаните думи към скъп човек. Ще покаже как една изстрадала душа може да запази доброто отношение към света и днес да е един от най-усмихнатите хора у нас.

В рубриката „Моето Ново Аз“ зрителите ще се запознаят с един друг мъж – Димитър. Той отслабва със забележителните 70 килограма и така с помощта на лекарите и благодарение на собствената си воля той се сдобива с чисто ново тяло. Вече не го е срам да се съблече на плажа и да се забавлява с приятели. Неговата промяна е съпроводена с драматична любовна история и бурни душевни страсти.

Второто появяване в шоуто на Иво Аръков е в класацията „Топ 10“, която този път ще покаже 10 много известни българи и техните трансформации през годините. Как се отразява времето на тези всеобщи любимци зрителите ще разберат още тази събота в 17 часа от светската рубрика на „Животът по действителен случай“.

Актрисата Александра Сърчаджиева ще води ново токшоу по Би Ти Ви. Предаването се казва „Животът по действителен случай“, което ще започне от 8 октомври.

Идеята на предването е да се покажат човешките истории на обикновени хора и популярни личности. Ще има рубрика „Моето ново АЗ“, в което пластичният хирург д-р Джак Антонио ще променя външния вид на обикновени хора, които винаги са изпитвали комплекси от него. Всеки, претърпял физическа травма, получил е трайни белези в резултат на преживяване или просто страда от естетични деформации, може да попълни формата за участие в сайта на предаването.

Иво Аръков също ще бъде част от новото предаване с рубрика „Топ 10“. Всяка седмица екипът на предаването ще избира актуална тема от живота в България, за да подреди в 10 позиции известни личности или събития с много хумор и весели коментари.

Продуцент на „Животът по действителен случай“ е Радост Драганова.

Източник: https://action-newsbg.eu/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.