Светът плаче за любима актриса – намерена е мъртва в тоалетна, подозират любовника й (СНИМКИ)


Голяма звезда в родината си, индийската телевизионна актриса Туниша Шарма бе намерена мъртва в тоалетната на студиото, където се снима воденото от нея предаване. Новината е на първа страница в индийските медии вече няколко седмици, съобщава Би Би Си.

Туниша Шарма е намерена мъртва на 24 декември в тоалетната на снимачната площадка на предаването ѝ „Alibaba – Dastaan-e-Kabul“.

Туниша Шарма

Ден по-късно нейният колега и бивш приятел Шизан Хан е арестуван, след като майката на Шарма го обвинява в „подстрекателство към самоубийство“, което той отрича.

Висш полицейски служител е заявил пред репортери, че Шарма е отнела живота си и че разследват какво я е накарало да го направи.

Туниша Шарма Индия

Смъртта на 20-годишното момиче шокира индийската развлекателна индустрия – тя беше изгряваща звезда и имаше огромен брой фенове в социалните медии.

Само няколко часа преди смъртта си тя е публикувала своя снимка в Инстаграм с надпис „Тези, които са движени от своята страст, не спират“.

Туниша Шарма Инстаграм

Постът има над 800 000 харесвания и хиляди коментари, като феновете изразяват шок от внезапната ѝ смърт и се чудят как човек, който е изглеждал „толкова позитивен, може да предприеме такава драстична стъпка“.

Трагичният инцидент е обсебващо отразяван от медиите, като животът и връзките на актрисата са под микроскоп.

За интервюта бяха потърсени всички – от колеги и приятели на Шарма до роднини, което доведе до множество истории, изобилстващи от спекулации и непроверени твърдения.

Шарма е едва 13-годишна, когато започва да играе в телевизионни предавания и постепенно си проправя път към големия екран, като играе малки роли във филми с участието на популярни боливудски актьори като Катрина Кайф и Видя Балан.

Но именно успехът ѝ на малкия екран ѝ носи слава. Актрисата се превъплъщава в разнообразни роли – в последния си сериал, вдъхновен от народната приказка „Али Баба и четиридесетте разбойници“, тя играе кралска принцеса.

Но въпреки привидно очарователния си живот, в интервюта тя е разказвала за борбата си с депресията и тревожността, както и за стреса, предизвикан от работата и контрола на социалните медии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.