Ясновидец посочи 7 признака, че починал роднина иска да ви предаде послание –


Жрицата на култа към предците и ясновидка Виктория Раидос уверява, че вашите роднини, които са напуснали земната обител, не ви напускат. Те са близо, те са с вас и идват, когато е необходим контактът между живите и мъртвите.

Родът е една неразрушима верига, съвкупност от всички души, свързани чрез приемствеността на поколенията. Починалите не напускат клановата система, а някои от тях дори стават пазители на клана. Нашите починали роднини присъстват по един или друг начин в живота на живеещите на Земята.
Те ни предпазват от беди, изпращат ни морални и физически сили, предупреждават ни за опасности, които очакват вас или вашето семейство. Често те ни оставят послания, които не всеки може да разпознае и прочете. А може би по този начин починалите роднини се опитват да установят контакт с вас?

Невидима подкрепа

Понякога, когато усещате голяма физическа и морална умора, страдате от натоварването на ежедневните дела, а в главата ви трептят мисли, заплетени като топка – изглежда, че е възможно да се случи експлозия, изблик на натрупания негативизъм. Понякога в такива моменти имате усещането, че нещо невидимо ви прегръща, много нежно и топло.

Чувствате, че грижовните и надеждни ръце на този невидим човек ви докосват и държат, оказвайки ви подкрепа. Усещате, че дори и да сте застанали над пропаст, тези ръце няма да ви оставят да паднете. Това е невъобразимо реалистично усещане за защита, безопасност, което показва, че духовете на вашето семейство ви пазят и защитават живота ви.

Това се случва по време на силни пристъпи на стрес и тревожност. В такива моменти духовете на семейството се опитват да ви предадат, че всички трудности ще отминат, че сте защитени и може да не се притеснявате за живота си. Духовете на починалите роднини се опитват да ви обяснят, да докажат вашата стойност в семейството. Те толкова много се тревожат за потомъка, че са готови буквално да се върнат в света, от който са си тръгнали – и всичко това, за да помогнат на един отчаян човек.

Случвало ли ви се е да усетите как температурата на въздуха се повишава и в един момент се появява приятна, мека топлина? Духовете от небето ви дават това, от което се нуждаете точно сега. Очевидно ви липсва любов, морална подкрепа, грижа. Това е, което неволно търсите и молите в мислите си. Усещането за внезапно успокоение и мир е сигурен знак, че са ви чули и се опитват да ви помогнат.

Физическо докосване

Друг важен признак за контакт с духа е лекото изтръпване, подобно на малък електрически удар, което не причинява болка, но ви помага да осъзнаете, че наблизо има защитник. В такива моменти не се плашете, защото духът няма да ви причини никаква вреда, а напротив – ще ви защити и спаси от неприятности и трудности. Така че духовете изпращат своеобразно послание: аз съм тук, аз съм наблизо и няма да ви обидя. Дошлите роднини също могат да информират човека, че е в опасност, и да се опитат да го предупредят да не допуска тази грешка.

Усещане за присъствие

По същия начин можете да усетите присъствието на нещо или някой невидим в момента на лек порив на вятъра. И това също не е просто съвпадение, а още един сигнал, напомняне и предупреждение. И нека другите хора не усещат този вятър – главното е, че вие го усещате, защото той е изпратен до вас.
В такива моменти спрете и се замислете защо този знак е изпратен на вас. Може би това е така нареченият вятър на промяната, на който трябва да се подчините? Може би духовете на семейството се опитват да ви обяснят, че е време да смените сферата на дейност?
Не бързайте и се вслушайте в призива на предците си. Бъдете сигурни, че те ще ви подкрепят в новите ви начинания и ще ви помогнат да откриете нови хоризонти. Не забравяйте, че винаги можете да ги помолите за морална и физическа сила, подкрепа, любов и грижа.

Съвети

Забелязвали ли сте например леко изтръпване близо до задната част на главата си? Най-вероятно това е друго послание, което ви напомня, че предците ви са наблизо. Сега те ви съобщават важна и жизненоважна информация и много скоро в главата ви ще се появят интересни мисли.

Те може да са гениални или дори налудничави – вслушайте се в тях. Тези мисли са ви предадени от починали роднини, които са се поучили от опита си. Не се съпротивлявайте на този процес: може би по този начин ще получите отговори на всички въпроси, които ви вълнуват.
Има моменти, когато все още не сте готови да приемете мисли от духове, но това е нормално. Понякога може да усещате нечие присъствие, ясно осезаемо, но невидимо. Не е необходимо да се страхувате: ако усетите, че наоколо има някой, помнете – това са духовете на семейството, които никога няма да ви навредят.

Бяло перо

Но с това не се изчерпват начините, по които духовете общуват с външния свят. За да се свържат с вас и да ви изпратят послание, починалите роднини ви подаряват перо с бял цвят. Малко хора знаят, но именно птиците се превръщат в помощници на мъртвите хора, в надеждна връзка между двата свята. Затова подобен знак не е нищо друго освен опит на духовете да отбележат присъствието си и да защитят човека, живеещ на Земята.

Знаци отгоре

Въпреки че понякога се появяват плашещи мисли, че някъде наблизо има демон или друго същество, което може да навреди. Това се проявява в ежедневни ситуации. Например някоя вещ, която винаги е лежала на обичайното си място, изведнъж се оказва безследно изгубена. Или в най-важния момент всичко се обърква: телефонът се разваля, автобусът закъснява, важни документи се губят.

Но не се ядосвайте в такива моменти и не роптайте срещу съдбата. Това е защитата на духовете, които се опитват да ви предпазят от надвиснала опасност. Изведнъж същият този автобус, който сте изпуснали, е попаднал в катастрофа, а сделката, за която толкова сте бързали, се е оказала измамна?

Дежавю с тайни послания

Често ли изпитвате дежавю? Сякаш хора, предмети или звуци ви следват и се повтарят отново и отново. Може би е време да спрете и да се замислите защо тези знаци ви се изпращат. Да, понякога е трудно да разберете какво се опитват да ви кажат вашите предци.
Но понякога това е повече от очевидно. Например, вие сте объркани и не можете да намерите светлина в тъмнината. В главата ви се въртят много въпроси, на които няма отговор. Съмнявате се, че сте на правилния път, и в този момент, вървейки по улицата, виждате пътен знак с надпис „Спри“. Това е моментът да се вслушате в посланието.

 

Може да виждате предсказания в сънищата си, да виждате мъртви роднини и да разговаряте с тях. Не пренебрегвайте такива сънища – те са дошли при вас по някаква причина. Научете се да разпознавате и разбирате знаците, които ви изпращат вашите предци. Помнете, че сте защитени. Никой и нищо няма да може да унищожи силата на вашето семейство.