Шокиращата истина: Коронавирусът ще се окаже обикновен грип, според документ от сайта на Министерски съвет


*Тази статия не ви призовава да не спазвате предпазните мерки, а да представи едно по-различно разбиране за „шокиращата статистика“ на коронавируса!

…………………..

​Голямата истерия покрай коронавируса е на път да се окаже най-голямото световно шоу с цел преразпределение на богатства от джобовете на бедните към тези на богатите.

Според приложение към „НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ВАКСИНОПРОФИЛАКТИКАТА НА СЕЗОННИЯ ГРИП 2019-2022 г.“ качено в сайта на Министерски съвет „в световен мащаб сезонните грипни епидемии предизвикват от 3 до 5 милиона случая на тежки заболявания и от 250 000 до 500 000 смъртни случая всяка година„. Най-висока смъртност има при хората над 65 години, които имат и други продружаващи заболявания.

Това са близо 10% смъртност, които официлано се признават при вирусни заболявания в официален анализ, който излиза точно преди появата на Коронавируса.

Според голяма част от медиците и анализаторите към момента в световен мащаб статистиката за заболелите от коронавирус обхваща основно по-тежките случаи и всички, които протичат по-леко (които са много по-голямата част) няма да влезната в никоя статистика.

Към момента (3 април) тази същата статистика сочи, че при 1,05 млн регистрирани случая, смъртните случаи са 52800 или средния процент на смъртност при коронавируса е 5%.

Ето какво още казва документът, който ще намерите в сайта на МС:

Заболяванията от грип са съсредоточени основно в рамките на 3 – 4 седмици. През тезиседмици средната заболяемост за страната достига до над 300 на 10 000 население, което означава, че в периода на епидемичния подем са преболедували не по-малко от 250 000 – 300 000 души. Смъртността от грип е трудно да бъде изчислена, тъй като обикновено смъртните случаи не се класифицират като дължащи се на грип, а като основна причина за смъртта се посочват настъпилите усложнения и придружаващи заболявания. Ето защо по време на грипните епидемии се наблюдават увеличаване на допълнителната смъртност (предизвикана само от грип и остри пневмонии) и на общата добавъчна смъртност (свързана не само с грип и пневмония, но и с други соматични заболявания, провокирани от грипа).

Типичният грип се характеризира с внезапна висока температура, суха кашлица, главоболие, физическа слабост, зачервено гърло, болки в мускулите и ставите.

Според статистиката най-голяма смъртност има при хората над 70-годишна възраст.

Колко познато звучи!

Няма да продължаваме – най-долу в статията сме предоставили линк към документа в сайта на МС.

Важно е да разберем какво се случва, когато погледнем и финансовите пазари или това, че редица централни банки, както и Федералният рецерв на САЩ „осигуриха ликвидност“ като антикризисна мярка. Ако не знаете какво значи това, преведено на прост език означава, че това е едно голяо печатане на пари (над 5 трилиона към този момент), с които ще бъдат купени релани активи като акции на компании, държавни облигации,  ценни книжа, ипотеки и прочие. Т.е. някой ще си купи на безценица (защото борсите и цените на всикчи изброени се сринаха) реални неща от паникьосаните хора, които продавата и се запасяват с кеш за идващата рецесия. Същия този кеш, с който се запасяват за жалост ще се окаже толкова ценен, колкото и тоалетната хартия, защото повишението на инфлацията чука на вратата.

Това се случва в момента – богатите ще станат по-богати, а обикновените хора ще започнат отново от нулата.

Моля, споделете тази статия, нека повече хора да бъдат информирани!

Линк към документа от сайта на МС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *