Болен от коронавирус се сбогува с приятелката си със съобщение и почина-Снимка


В град Рексъм, Уелс, мъж почина от коронавирусна инфекция по време на самоизолацията си. За прощалното му послание към любимата разказа „Мирър”.  47-годишният Тим Гали почувствал леки симптоми на заболяването на 21 март след ергенско парти.

Първоначално леко го драскало гърлото, но после вдигнал температура. В понеделник, 23 март, решил да не ходи на работа и за всеки случай се изолирал в дома си. За да не зарази приятелката си, той я помолил да не го посещава. „Разбира се, започнах да се притеснявам за него, когато вдигна температура.

Притеснявах се, че има коронавирус. Но той се опитваше да ме предпази и ми забрани да ходя да го виждам”, разказва 46-годишната му приятелка Дона Катбърт. Жената настоявала да се обади на Спешна помощ, но Гали продължавал да я уверява, че не е много зле.

„Казваше, че симптомите му не са критични, а в момента лекарите са заети с по-сериозни случаи”, поясни тя. В понеделник вечерта Катбърт му написала съобщение.

Тя се опасявала, че заради състоянието му скоро няма да се видят. „Не говори глупости, естествено, че ще се видим скоро”, написал в отговор Тим. На 24 март Гали спрял да отговаря на обажданията й. Катбърт помолила съседите му да проверят какво се случва. Те го открили в безсъзнание и позвънили на бърза помощ.

Лекарите в защитни униформи влезли в дома му и установили, че е умрял от COVID-19. „Не мога да спра да мисля, че е бил съвсем сам. Тим спазваше всички предпазни мерки, но вирусът успя да се добере и до него. Сърцето ми е разбито на парчета”, казва съкрушената му приятелка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *