Проф.Мермерски: Над 70 % от хората по света умират, заради това!


Неправилният избор на храни е една от основните причини за стареенето и болестите при човека, твърди Професор Мермерски.

Професор Христо Мермерски смята, че тази причина е единствената. Може да ви звучи преувеличено, но фактът, че професорът води курсове в над 200 университети в 63 страни и е написал дузина книги и сега е не само духовен водач, но и успешен лечител, вдъхва доверие и прави неговото мнение много ценено

как да живея до сто

Днес Христо Мермерски живее в Съединените щати. Работейки със сина си, известият учен, извлече формулата на лекарство, което лекува повечето заболявания и дори рак, дължащи се на невероятен състав от витамини.

Ето я и неговата прословута рецепта: Първо трябва да смилате 400 грама пшеница, 12 скилидки чесън и 400 грама орехи. След това изсипете сока от 10 лимона и мед. Дръжте в хладилника за 3 дни, след което яжте по 2 супени лъжици 30 минути преди закуска, обяд и сън.

Старостта не е естествено състояние

как да живееш дълго

Според професор Христо Мермерски, застаряването не е нещо естествено. Той вярва, че това е болест и трябва да се лекува. Провокиращите фактори са поведението на хората спрямо храната. Днес около 70% от световното население не мисли за това, което яде, мисли единствено за мигновената наслада от храната, а не за ползите й.

тайни на дълголетието

Българският генетик направи списък от продукти, които забавят стареенето. Най-основните – плодове и зеленчуци (само пресни), кисело мляко и прясно мляко, както и вино. Киселото мляко трябва да се купува само натурално, приготвено от българска бактерия (Лактобацилус булгарикус)

тайни на столетници

Смесите на основа на дрожди и сухо мляко обикновено не са полезни и не водят до никакви хранителни или здравни ползи. Само натуралното кисело мляко е най-смилаемата храна, която предотвратява развитието на рак на дебелото черво и спира развитието на остеопороза.

полза от виното

Виното съдържа вещества, които забавят процеса на стареене на целия организъм, включително и кожата. За да постигнете желания ефект, трябва да пиете 50 ml  сухо червено вино дневно. В допълнение, виното се използва като аператив към няколко месни ястия.

Как да пречистим тялото си

ползите от киселото мляко

Този метод е един от най-безопасните и не само помага за пречистване на тялото, но и за отслабване. За да направите напитката, трябва да смесите 500 грама натурално кисело мляко, 1 супена лъжица ябълков оцет и мед, 1 чаена лъжичка канела и 40 капки прополисова тинктура.

Христо Меркс

Професор Христо Мермерсчи нарича тази напитка- десерт, в който можете да добавите боровинки, банани или орехи.

Вредни продукти

вредни продукти

Не забравяйте да проверите състава на закупените продукти. Да, това е отпечатано в ъгъла на ярката опаковка, а размерът на шрифта е трудно да се чете, дори ако нямате проблем с очите, но  и най- малките знаци ще ви разкажат много, затова което ядете

лоша храна

Така наречените екзекутори на младежта са – натриев нитрит, нитрат, глутамат и бутилхидроксианизол. Първоначално те просто причиняват алергии и след това водят до прогресиране на раковите тумори.

хранителна алергия

Ароматната миризма на продукта е друга причина да обърнете необходимото внимание. Има над 200 химикала с приятна миризма. Това са стимуланти, които се слагат да бъде по- вкусен продукта и да привлече вниманието ви. Това е само тяхната концентрирана форма, която води до конвулсии и дори до смърт.

Правилната храна – минус 66% от заболяванията

ползите от бобовите растения

Правилно избраната храна третира до 66% от заболяванията . Сандвичите, които всички обичаме толкова много, не са нищо повече от престъпление срещу тялото ви.

Пригответе си ястия с ниско съдържание на сол, захар, мазнини. И като цяло е необходимо да консумирате повече боб съветва Христо Мермерски. Според него тайната на българската красота е точно в този необикновен продукт. Той съдържа само 11% мазнини и 31% протеини. Според професора това е отличен заместител на червеното месо.

Професорът съветва още да спите в прохладна стая, да вземете контрастен душ, да ядете по една ябълка на ден, да ходите по 10-15 километра всяка седмица, да се заобикаляте с приятели и да се смеете повече. Кои от тези съвети следвате? Опитайте се да приемете поне част от съветите и ще забележите веднага промените.

Не забравяйте да разкажете за професора и неговите възгледи и на вашите приятели.