13-годишно дете роди от баща си, а след това издъхна на операционната маса –


Властите оповестиха случай за смъртта на 13-годишна родилка, която издъхнала малко след като дала живот на първородната си рожба. От следствието уточниха още, че бащата на детето е… бащата на починалата родилка.

13-годишното момиче е било прието в болница със силни коремни болки, където лекарите установили, че то е бременно и веднага било вкарано в операционната.

Докторите изродили бебето, което било в отлично здравословно състояние, но показателите на майката се влошили и въпреки усилията им тийнейджърката издъхнала.

Оказало се, че бащата е блудствал и изнасилвал дъщеря си в продължение на ”няколко години”. След този случай мъжът е избягал и се покрил, но няколко дни по-късно полицията в южноамериканската страна го е намерила и арестувала. Очаква се срещу него да бъдат повдигнати поне две обвинения.

От семейството на починалото момиче твърдят, че никой от тях не е бил запознат какво прави мъжът със собствената си дъщеря. Тепърва предстои социалните служби да преценят кой от роднините да поеме грижите за новороденото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *