36-годишната Наталия остави дете сираче, след като загина нелепо по време на работа –


Наталия Немес, на 36 г., се e “сварила жива” в ужасяващ инцидент в град Стари Оскол в региона Белгород, предава ” The Sun”.

 

Колегите й забелязали, че не е на работното си място във фабриката и когато я потърсили, с ужас открили, че само краката й се подават от казана с карамел. Те не могли да направят нищо, за да спасят майката, която е омъжена с 10-годишен син на име Иван.

Работничка от фабриката разказа, че не се е чул никакъв шум.

Жената не е викала за помощ. “Тя почиствала миксера, когато карамелът изведнъж започнал да тече в купата.”, коментира колежката й.

“Тя е сварена жива, това е истината. Карамелът беше изваден от огромната купа и едва тогава тялото й беше извадено. Освен факта, че се е варила в карамел, в купата има движещи се остриета, които постоянно смесват карамела.”, разказват от фабриката. Сестрата на мъртвата Юлия разкрива, че са приютили детето й.

Две версии се разглеждат за сега, че поради високата температура на въздуха в работното помещение на Наталия и е прилошало и някак си падала в купата. Втората версия е, че се е препънала. Ръководството в завода за сладкарници “Славянка” първоначално се опитало да прикрие инцидента. Детайли за трагедията обаче се появиха в социалните медии и бяха потвърдени от властите.