Ето вълшебната бабешка рецепта, с която Гала се лекува от COVID-19 (Снимки): –

Вчера осъмнахме с новината, че водещата на „На кафе“, Гала , е с коронавирус . Любимото лице от екрана за момента се чувства добре и дори днес води емблематичното си предаване по доста нестандартен начин.

Макар и под карантина днес „На кафе“ започна на живо, но за първи път в историята на сутрешното развлекателно предаване всичко се случва по скайп и всеки от водещите е у дома.

Гала болна

БЛИЦ припомня, че все пак блондинката не води за сефте от дома си.

През 2017 година тя и половинката й Стефан, водеха предаването от леглото си, а Гала дори имитираше Виктория Бекъм, повдигайки палаво краче в пижама.

Водещата разкри и една бабина рецепта , която пие, за да пребори коварната болест.

„Имам все още вкус, не ям скариди, а залагам на прашец с мед и джинджифил“, призна тя и добави, че все пак пие и множество лекарства.  Всички около мен се чувстват добре, успокои останалите панелисти блондинката.  „Всички ме плашат, че след 5-ия ден симптомите се влошават, а положението постоянно се мени. Засега симптомите при мен са едни и същи, а най-много ме измъчва главоболието. Имам грипоподобна симптоматика и болки в цялото тяло и мускулите“, добави водещата.

На кафе на живо

Всички панелисти й пожелаха бързо оздравяване, а при тези им думи до Гала изникна любимият й Стефан, който усмихнато помаха на камерата.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *