Тъжна вест! Издъхна обичана актриса СНИМКА

Обичаната актриса от Благоевград Бистра Дживджорска е починала, съобщиха нейни колеги.

Емблемата на Кукления театър в Благоевград си е направила тест за Ковид – 19, който се оказал отрицателен. За съжаление малко след това тя бе покосена от инфаркт.

Познатата на малки и големи благоевградчани, Дживджорска, бе емблема на кукления театър, носител на множество международни награди, заради таланта си. 65 -годишната Дживджорска е била настанена в болница с кардиологичен проблем ,уточниха за Struma.com медици .

4-има са починали тази нощ в благоевградската болница с Ковид 19 .

Вчера в МБАЛ бяха настанени 20 човека в тежко състояние, а днес от ранни зори започнаха да прииждат нови пациенти, уплашени заради влошеното си здравословно сътояние, заразени с вируса.

Пред спешно отделение е текучество от хора, които настояват да се тестват и постъпят на лечение, наложи се да се постави полицейски патрул, за да не се стига до сблъсъци. Продължава да е тежка ситуацията около Ковид 19, който вече взема човешки жертви всеки ден, без да подбира възраст. Болницата работи като Ковид, с изключение на ортопедия, родилно и детско отделения, всички други са ковид.

Директорът и О. Митев е категоричен, че ще продължат да приемат болни, затова се поставят допълнителни легла и разширява реанимация.
П. Петров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *