Атанас Мангъров: Обявявам война на НОЩ и ще я спечеля! Лъжите за новия щам са престъпление!

Доц. Атанас Мангъров е бесен и решен да се бори докрай!

Открита война на Националния оперативен щаб обяви доц. Атанас Мангъров. Който е категоричен, че този път ще се бори докрай, защото спекулациите с новия щам на Covid-19 са капката, от която чашата вече преля.

За него това е престъпление към държавата и стотиците хиляди българи, оставени без работа и без възможност за нормално съществуване вече месеци наред.

Както стана ясно днес, Атанас Мангъров е кандидат за депутат от листата на АБВ.

„Да, имах разговор с Румен Петков и се съгласих. А единствената причина да приема поканата е, че само по този начин ще имам силата да действам. Да променя наистина много неща, които отдавна смятам за нередни в това управление“, заяви доцентът, пише informiran.net.

Той е бесен от преиначаването на фактите и злоупотребите с новия щам на вируса. Според него това не е нищо друго, освен целенасочен опит да се продължи с безумните мерки и да се оправдаят действията на правителството, пише petel.bg.

„Вижте само най-новото 20 – днес обявиха, че вече не всички маски били ефективни срещу вируса, а само тези със защита FFP2. Как стана така и то изведнъж?!

Защо бяха хвърлени толкова милиони за поръчки на досегашните маски, след като не са ефективни?! А сега трябвало хората да си купуват други, чиято цена е между 3 и 6 лева – за еднократно ползване. Това е безумие!

Казват, че новият щам не бил по-тежко протичащ от познатия ни, но пък видиш ли, смъртността от него била по-голяма. Това са две напълно изключващи се понятия!“, потресен е доц. Атанас Мангъров.

Който е категоричен, че толкова глупости на килограм, изговорени за единица време, както от началото на пандемията, не е чувал от самото си раждане досега.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *