Самолет изпусна изпражнения, заляха мъж и цялата му градина

Неприятен инцидент е сполетял мъж в Югоизточна Англия. Той е бил изпръскан с екскременти, след като самолет е изхвърлил отпадъците си в неговата градина. Случаят е от кралския район Royal Borough of Windsor and Maidenhead.

„Знам, че всяка година се случват редица инциденти със замръзнали „отпадъци“ от самолети, но това не беше замръзнало и цялата му градина беше опръскана по много неприятен начин“, коментира съветникът Либ Дем на заседание на местния съвет.

„По това време той беше навън в градината, така че наистина ужасно, ужасно преживяване. Дано никога повече не се случи на някой от нашите жители“, добавя той.

Самолетните тоалетни обикновено съхраняват отпадъчни води в специални резервоари и съдържанието обикновено се изхвърля след кацане.

Подозира се високите темпетатури са допринесли за „течното“ състояние на фекалиите.

Шансовете някой да бъде ударен с екскременти от самолет е „един на милиард“, посочва Джон Боудън.

Общинският съветник от Уитфийлд Джеф Пакстън е работил на летищата в продължение на 40 години и каза, че този вид инциденти са „много редки“, съобщава BBC.

„Въпреки че вакуумните тоалетни в самолетите са много сигурни в наши дни, по-ниското налягане под 6000 фута (около 1820 метра), може да доведе до излизане на нещо от вентилационния отвор.

Водоснабдителните компании се глобяват с „милиони“ за изхвърляне на отпадни води в реки, а когато самолет го изпраща в главите на хората, мисля, че това е по-ужасно, честно казано.“, коментира още той.

Името на авиокомпанията, допуснала инцидента, не се съобщава.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *