Веднага звънете в полицията, ако видите това под чистачките

Престъпността не познава граници, когато става дума за изобретяването на нови методи, за да се открадне онова, което вие сте изкарали с труда си. За съжаление, работата на полицията в това направление не е достатъчна, като за това помага лошата инфраструктура в градовете: тъмни улици, липсата на камери и неохраняемите паркинги. Шофьор разказа история за това как случайно е избегнал опасността.

Опасност

Мъжът решил да отиде в мола на кино. Излизайки от киното след филма, той тръгнал към подземния паркинг на търговския център. Макар и да било само 22:00 часа, на паркинга имало много малко коли и това го накарало да се притесни. Приближавайки се към своя автомобил, той забелязал, че на предното му стъкло има нещо странно. Оказало се, че това е риза, която се била увила около чистачката.

Това предизвикало лошо предчувствие у мъжа. Той решил незабавно да се качи в колата си, без да премахне странния предмет. Движел се много бавно, защото ризата му пречила да вижда. Решил да излезе от колата чак на светофара, за да я махне, когато забелязал, че зад него се движи кола, която изглежда доста подозрително. Мъжът така и не слязъл от колата, а продължил напред и само след две пресечки той разбрал, че двама души го следят. Осъзнал, че искали да го нападнат.

Щастлива развръзка

wrapper.style.textAlign = "center"

switch (true) { case width < 336: document.write('

Мъжът все пак искал да освободи чистачката, но парцалът бил много добре завързан. Затова той решил да се движи по булевардите и големите улици, за да се отърве от престъпниците. В крайна сметка той успял да направи това и да се обади в полицията.

Оказало се, че неговото преживяване не е единичен случай. Няколко подобни инциденти били приключили с нападение. Престъпниците идвали на паркинга, те слагали на предната или задната чистачка някакъв парцал, дреха и дори пари, за да накарат шофьора да спре и да премахне предмета. В този момент те го нападали, за да му вземат портфейла или дори колата.

Ако първоначално това не ставало на паркинга, то те тръгвали да преследват колата в очакване на удобен момент за нападение.

Източник: https://therush.bg/