Изнасилен от монахиня в детството си мъж намери дъщеря си след цели 62 години

76-годишен мъж от Великобритания, който бил изнасилен от монахиня като дете след 62 години успя да открие дъщеря си. Тази невероятна история разказва Daily Express. Едуард Хейс, който бил възпитаван от католическа монахиня, бил изнасилен от нея, когато тя била на 27, а той – на 14 години.

Дъщеря им се появила на бял свят през 1956 година, но на 4-годишна възраст тя била отправена да живее с монахиня. Това станало, след като майка й изведнъж проявила симптоми на психични отклонения. В манастира момиченцето живеело много трудно, забранявали му да играе с децата на богати семейства и се държали по-зле с него, отколкото с останалите. През цялото това време баща й дори не знаел от какъв пол е детето му. Той отправял неколкократни запитвания към Ватикана, надявайки се да получи информация за детето, но това било безполезно.

 

„Ако можех поне да разбера дали се е родило момченце или момиченце и, че детето ми е имало хубав живот, щях да умра щастлив“, разказва бащата. След години борба той все пак получил компенсация от католическата църква и намерил дъщеря си. На трогателната среща тя довела със себе си четирите му внуци и признала, че също е правила опити да издири баща си.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *