Ето как се прави прочутият домашен имуностимулант от чесън и вино: чисти кръвта и мазнините, стимулира сърцето, забързва обмяната

Напоследък стана модерно да купуваме различни имуностимуланти , особено когато наближи есенно-зимният сезон. Но те съвсем не са някакво съвременно откритие – народната медицина от векове ползва средства за повдигане на имунитета, които влияят благотворно на почти всички сфери на човешкото здраве.

Днес ви предлагаме да опитате този мощен имуностимулант от червено вино и чесън .

Премахва соли и солни отлагания в организма, укрепва тялото, почиства кръвта, бори се с вируси, бактерии и инфекции, укрепва имунната система, кръвоносните съдове и стимулира сърдечната функция.

 

Тази напитка подобрява метаболизма и премахва излишната мазнина от тялото ви. Можете също така да го използвате срещу възпаления и заболявания, общи за жените, в допълнение към всички горепосочени ползи, тя почиства организма от вредни отлагания.

Домашен имуностимулант от червено вино и чесън

Съставки:

12 скилидки чесън
½ литра червено вино

Приготвяне:

Нарежете 12 скилидки чесън на четвъртинки и ги сложете в буркан.
Добавете ½ литър червено вино.
Затворете добре буркана и го поставете някъде близо до прозореца, където ще бъде изложен на пряка слънчева светлина за две седмици.
Разклащайте съдържанието няколко пъти на ден.
След две седмици филтрирайте течността и я оставете в тъмна стъклена бутилка.
Използвайте една чаена лъжичка от това мощно питие три пъти дневно в продължение на един месец и повторете лечението само след 6 месеца.

Важно: Този материал има изключително информационна цел – преди да пристъпите към употреба на което и да е средство за самолекуване, задължително се консултирайте с лекар!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.