С този трик забравих за плаката, лошия дъх и кандидата. Само го слагам на четката за зъби и нанасям на зъбите


Напоследък все повече изследвания нашумяха с това, че пастите за зъби съдържат вещества, които не са полезни за здравето на човека, като могат дори да бъдат вредни. Ако търсите ефективна и безвредна алтернатива, има решение, което значително ще подобри оралната ви хигиена и ще изчисти бактерии, с които не могат да се справят дори и най-скъпите пасти за зъби.

 

Необходимо ви е само кокосово масло, с което да измивате зъбите по същия начин, както сте го правили до сега. Не е задължително да премахвате пастата за зъби, тъй като тя освежава дъха и има своите преимущества, но можете да използвате и двете неща. Кокосовото масло трябва да е 100% натурално и да не е рафинирано. Редовното използване на този метод буквално ще преобрази денталната ви хигиена и освен, че премахва плаката, ще ви предпазва и от опасното заболяване Кандида, което може да причини дори рак. За опасностите от кандида и нейното лечение можете да прочетете в свързаните статии по-горе.

 

Кокосовото масло е растителна мазнина извличана от копрата – ядката на кокосовия орех. В тропиците това е основната мазнина, която ежедневно влиза в менюто на милиони хора. Най-често се получава чрез горещо пресоване на изсушената вътрешност на кокосовия орех, а по-рядко – по метода на студеното пресоване.

 

Този метод е по-щадящ, което позволява да се запазят всички полезни свойства на маслото. Обаче при този метод може да се получат не повече от 10% от цялото съдържание на масло. Такова масло се нарича „върджин кокосово масло“ и е по-скъпо. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

Източник: shushumushu.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *