Бананово-бирена маска накара косата ми да расте буквално с дни, отделно, че не пада ни косъм вече –


Косопадът е много често срещан проблем, който засяга както мъжете, така и жените от всички възрасти.

Той може да се случи внезапно, без видима причина, но може да има пагубен ефект върху самочувствието. Всеки, който е преживял косопад, знае, че няма много ефикасни лекарства, които могат да коригират състоянието и да стимулират растежа на нова коса.

Маска за растеж на косата

И така, ние имаме идеално натурално лекарство, което ще спре косопада и ще стимулира растежа на нова коса за кратък период от време.

В допълнение, най-добрата част от този продукт е, че той е напълно естествен. И не само, че не съдържа токсини, той е лесен за приготвяне и няма странични ефекти. Това е, от което се нуждаете.

Съставки:

  • 1 сурово яйце (само жълтък)
  • ½ банан
  • ½ чаша бира (100 мл)
  • 1-2 супени лъжици мед

Приготвянето на това невероятно средство не може да бъде по-просто. Просто добавете всички съставки в блендера и разбъркайте, докато всичко се смеси.

Режим на приложение:

Нанесете сместа върху области, засегнати от косопад и оставете за няколко часа. Ако зоната е гореща, не се притеснявайте, това е добър знак, че продуктът е ефективен и кожата ви реагира добре. Повторете процеса поне веднъж седмично и скоро ще видите невероятни резултати.

Предимства на банановата маска за коса:

Бананът е идеален за растежа на косата, тъй като е богат на витамини, калций, калий, въглехидрати и естествени масла, които допринасят за цялостното хранене на косата. В допълнение, прави косата лъскава и копринена коса и по-добре поддържана. Проста бананова маска може да лекува пърхот и косопад. Най-хубавото е, че това е натурален и органичен продукт, който е абсолютно безопасен за употреба от почти всички.

Ползи от бирата за косата ни:

Според изследователите бирата съдържа минерал, наречен силициев диоксид. Силициев диоксид е известно, че придава обем на косата и я прави по-гъста, а също така често се използва като добавка за растежа на косата и ноктите. Това прави бирата една от най-добрите съставки. Което бихте могли да използвате, за да стимулирате растежа на косата, като същевременно помагате да подобрите тяхното здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.