Вече картофена обелка у нас не изхвърлям, истинска панацея са, след тази статия и вие няма да го правите


Дори не сте предполагали какво съкровище хвърляте в коша

Дори не сте предполагали каква панацея са картофените обелки и сме сигурни, че до този момент сте ги изхвърляли с лекота в коша.

Със сигурност обаче това ще се промени, след като научите за колко неща биха могли да ви бъдат полезни те. Въобще не е пресилено твърдението, че картофените обелки са истинска панацея.
Те биха могли да лекуват успешно бронхит, високо кръвно и дори хемороиди.

 Освен това са отлично средство за разкрасяване.

За да убедим и вас, че обелките от картофи са истинска панацея ще ви разкрием рецептите и проблемите, които могат да решат.

Дори не сте предполагали какво съкровище хвърляте в коша

 

ВИСОКО КРЪВНО НАЛЯГАНЕ
Измийте картофите много добре. Вземете една шепа картофени обелки и ги залейте във вряла вода, която да ги покрие напълно. Варете за десет минути, след което ги свалете от котлона и ги похлупете. Оставете ги да изстинат и ги прецедете. Пийте от този лек по две супени лъжици, 4 пъти дневно, преди хранене.

ПРИ ХЕМОРОИДИ
Напълнете 3-литров съд с добре измити картофени обелки. След това ги залейте с достатъчно вода, за да ги покрие и варете на котлона, докато заври. Изсипете всичко това в гърне и седнете върху него за 20 минути. Повтаряйте процедурата всеки ден.

ПРИ БРОНХИТ
Залейте 3 шепи картофени обелки с вода и ги варете 15 минути. Прецедете ги и изхвърлете водата. Обелките направете на пюре и ги увийте в тензух. Сложете ги като компрес върху гърдите. Пазете сърцето! Оставете компреса да действа 2-3 часа. Няма да сгрешите, ако останете така цяла нощ, пише lekuvai.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *