Лекарско предупреждение! Ако сте над 35 години, не вземайте това хапче! Предизвиква инсулти или сърдечен удар за секунди!


Всеки път, когато изпитваме главоболие, болка в гърба, менструални болки и т.н. стигаме до ибупрофен.

Това хапче е може би най-популярното обезболяващо средство в света и се използва от милиони хора всеки ден. Това обаче не означава, че това е здравословно – експертите твърдят, че ибупрофен може да унищожи бъбреците и сърцето ни и може да има фатални последици за здравето ни!

Освен това, защо трябва да използваме нещо, което разрушава нашето здраве, когато природата предлага много мощни болкоуспокояващи, които могат да работят също толкова добре, без страничните ефекти?

Вземете куркума например – това растение от семейство  джинджифил обикновено се използва в прахообразна форма като подправка. Обаче подправката е използвана още от векове за лечение на различни заболявания и състояния в традиционната китайска медицина, а дори и науката е потвърдила, че може да лекува повече от 600 заболявания.

Ето как да подготвите куркума, която може да лекува всякакъв вид болка в тялото ви, без никакви странични ефекти:

 Съставки

куркума

пчелен мед

лимонов сок

чай

подготовка

Пригответе чаша от любимия си чай, след това смесете останалите съставки и изсипете горещия чай върху тях. Вземете три пъти дневно, за да намалите главоболието, болките в гърба и ставите, менструалните болки без да излагате здравето си на риск.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *