Звучеше ми странно и не повярвах, че ще премахна брадавицата така, но като падна се убедих, че бабините илачи действат


Брадавиците са много неприятни и упорити израстъци

Има много начини за третиране на брадавици. Днес ви предлагаме един по-нетрадиционен, но не по-малко удачен метод, с помощта на който ще може да се избавите от брадавиците.

И така, да разберем как да се отървем от обикновените брадавици.

Понякога никой от известните методи за отърваване от брадавици, в това число и с течен азот, не дава ефективни резултати, или носи само временно облекчение. Хората, които са пробвали начина за премахване на брадавици с тиксо, твърдят, че той е най-ефективен. Но както се казва, по-добре да се провери, отколкото да се доверяваме само на приказки. Затова, ако вие или някой ваш близък имате проблеми с брадавиците, може да пробвате да ги унищожите с тиксо.

 

Тиксото бързо лекува брадавици, тъй като то работи перфектно и безусловно. Не се измъчвайте с методи като третиране с киселина и методи за обгаряне, както и лазерна терапия! Според статистиката, само 60 процента от пациентите са доволни от резултатите и лечението с гореизброените начини. Всеки се нуждае от един прост и много ефективен начин!

Вземете едно най-обикновено тиксо и го придържайте към повърхността на брадавиците. Опитайте се да го залепите добре, като може дори да нанесете няколко пласта до пълното залепяне. Тогава забравете за самозалепващата се лента точно една седмица. Брадавицата няма да има въздух, така че скоро ще започне да изсъхва и постепенно да изчезва. След премахване на лентата, измийте кожата с чиста вода и търкайте място с пемза. След това повторете процедурата отново . По този начин се действа до пълното изчезване на брадавицата.

Това не са празни приказки. Методът на лечение на брадавици с тиксо е тестван от американски учени, начело с доктор Ели Канон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *