Съседът като разказа как си е излекувал гъбичките по ноктите не повярвах, но реших тайно да пробвам, леле това убива всичко


За да приключите с ужасните гъбички по ноктите , е действително важно да ползвате продукти, които увреждат репродуктивните им способности. Това затруднява тяхното размножаване.

Лечението срещу гъбички е необходимо да се прилага ежедневно, докато състоянието не отшуми.

Onychomychosis е научното наименование на състоянието, което се причинява от гъбична инфекция на ноктите. То засяга нокти, които имат някакви увреждания или са изложени на прекомерна влажност.

Candida е една от най-често срещаните гъбични инфекции по ноктите. Тя променя цвета им, вариращ от черен до зелен или жълт цвят, а също така и удебелява ноктите.

 

В по-леката си форма е по-вероятно заболяването да не бъде забелязано, поради липсата на симптоми. Въпреки това инфекцията би могла да напредне и да причини болка, деформация и даже загуба на нокътя.

За щастие, има няколко природни лечебни средства. С тях ще можете да ускорите оздравителния процес и да подобрите външния вид на ноктите.

Този път бихме искали да споделим с вас 2 прости средства за лечение, които бихте могли да приложите, когато и да се наложи. Опитайте още днес!

 

Киселото мляко съдържа активни бактериални култури, които променят средата, от която гъбичките се нуждаят, за да оцелеят.

Съставки

1/2 чаша кисело мляко
1 четка за рисуване

Начин на употреба

Използвайте чиста четка за рисуване, за да нанесете достатъчно количество от киселото мляко върху засегнатите нокти. Оставете го да изсъхне и избършете мястото с влажна кърпа. Не забравяйте, че може да включите киселото мляко към диетата. Пробиотиците, които съдържа, ще повишат защитните сили на организма, предотвратявайки други видове гъбични инфекции.

 

Етерично масло от чаено дърво

Етеричното масло от чаено дърво е широко използвано за лечението на външни гъбични инфекции.

Неговите антисептични, противовъзпалителни и противогъбични свойства забавят растежа на гъбичките и подобряват състоянието на ноктите.

Съставки

3 капки етерично масло от чаено дърво
1 памучен тампон

Начин на употреба

Нанесете равномерно с помощта на памучния тампон етеричното масло върху засегнатия нокът.
Опитайте се да намерите 100 % чисто масло, за да получите ефект в рамките на няколко дни.
Прилагайте го, докато нокътят се излекува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *