Накиснете краката си в тази смес и с гъбичките е свършено завинаги –


Гъбичните инфекции на ноктите носят ужасни последствия върху външния вид. Отстраняване на гъбичките не е толкова лесно, тъй като лекарствата не са ефективни, а оттам и на гъбичките продължават да се развиват и да създават повече проблеми.
Въпреки това, днес ще представим естествено решение, за което вярваме, че ще ви помогне да се отървете от гъбички на ноктите завинаги и не изисква много време, като включва само няколко прости съставки, които всеки от нас ги има в кухнята – това са оцет и сода за хляб.
Микроорганизми като дрожди, могат да оцелеят само в определено рН.
Ябълковият оцет е кисел по природа, а содата е леко алкална. Заедно, тази мощна комбинация нарушава естествената среда на гъбичките и прави невъзможно да оцелеят дълго.

Какво ви трябва за една лесна рецепта за отстраняване на гъбички на ноктите завинаги
Необходими съставки:
Ябълков оцет
Сода
Гореща вода
Процедурата е както следва:

Първо напълнете подходящ съд с достатъчно оцет, за да потопите ноктите си в него, и след това накиснете краката си за двадесет минути. Избършете ги и подсушете, а след това напълвнете леген с топла вода. Накиснете краката си в него за още двадесет минути, и след това трябва да добавите чаша сода за хляб в него, но не изваждайте краката си за следващите петнадесет до двадесет минути. Повторете този процес, толкова пъти, колкото е необходимо.
Забележка! Краката ви трябва да са сухи по време на лечението и чисти всеки път, преди да се накиснат в легена.

За да се предотврати гъбична инфекция на ноктите, не забравяйте да не носите обувки, които са отворени на пръстите на краката. Също така редовно рязане на ноктите определено ще помогне, както и почистване с четка на която се смесва с масло от чаено дърво всеки ден.
Използвайте това лечение в продължение на няколко седмици и гъбичките на ноктите ще изчезнат. Ябълковият оцет е полезен не само за лечение на гъбички по ноктите, но и за много видове заболявания, благодарение на ценните си свойства.
Трябва да знаете, че на пазара има много видове ябълков оцет, но е за предпочитане е домашен с частиците, които плуват на дъното на бутилката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *