Диетата на Ваня Костова: Стопих се и се почувствах като нова само за седмица с този режим-Препоръчвам го и на приятелки!

Ваня Костова е сред известните личности, чийто външен вид винаги се е обсъждал. Тя отдавна има проблеми с килограмите, но тези проблеми вече са напът да бъдат решени напълно и всичко е благодарение на уникална диета за отслабване.

С нея певицата е смъкнала цели 5 кг., при това в рамките едва на 7 дни.

 

Тя е заложила на бързото вталяване, тъй като е наясно със себе си и че няма да има воля за чакане.

Тайната на този хранителен режим е в изграждането на разделно меню. Всеки ден от седмицата се хапват само еднотипни неща.

Първи ден: Тук се ядат само плодове. Единственият плод, който не е препоръчителен, е бананът. Най-добре за отслабването пък влияе динята. Ако хапвате само диня цял ден, мигновено ще свалите поне килограм от теглото си.

Втори ден: В него се хапват единствено и само зеленчуци. В това число влизат всякакви – печени, варени, задушени, сурови. Единствено недейте да ядете царевица и боб. Интересното е, че е позволено да се консумират дори картофи.

Трети ден: Това е денят за смесване на менютата от предните два дни. Ядат се само плодове и зеленчуци, но не бива да се приемат заедно. Тоест на закуска ако се хапва плод, то на обяд нека бъде зеленчуково менюто.

Четвърти ден: Това е мигът за бананите. Те най-после могат да се консумират. За целия ден е позволено да се изядат до осем банана. Към тях е позволено да има само кисело мляко, но нискомаслено.

Пети ден: Тук е времето да се яде само пиле, гарнирано с домати. Цял ден това трябва да бъде менюто ви. Пилешкото би могло да се замени и с пуешко.

Шести ден: Този ден е сходен с предния. Приемат се само пиле и зеленчуци. Единствено бобовите растения и картофите са забранени.

Седми ден: Този ден се нарича супен, понеже в него се приемат само различни супички.

„Исках бързо да сваля килограми и го постигнах с тази диета за отслабване. За една седмица се почувствах като нов човек. Освен че отслабваш, придобиваш и енергия, тъй като се детоксикираш. Не забравяйте обаче да пиете много вода по време на процедурата.“ – споделя Ваня Костова от „Тоника“.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *