Ето как да отпушиш тоалетната буквално за 15 минути без уреди и химия – най-лесният начин:

Ако някога сте изживявали ужаса да ви се запуши тоалетната у дома, тогава вероятно знаете каква гледка (и миризма) представлява въпросния домашен инцидент. Отпушването на запушена тоалетна съвсем не е лесна работа – вакуум помпата понякога не върши работа, а разните препарати като каналин и подобни имат съмнително действие.

Най-сигурно е да извикате човек, но пък представете си, че се е случило късно вечер или в почивните дни – тогава трябва просто да действате сами.

запушена тоалетна

Точно за тези случаи сме помислили днес – ще ви научим как да отпушите тоалетната буквално за 15 минути без уреди и химия! Става сякаш с магия и изглежда като фокус, но всичко си има логично обяснение. И така, ето най-лесния начин за отпушване на тоалетна :

Цялата “тайна” е в това, че ще използваме устройството на самата тоалетна, за да се справим с проблема.

Трябва ви само обикновено прозрачно фолио от кухнята или в краен случай – няколко плътни найлонови торбички.

фолио на тоалетната

Увийте хубаво отвора на тоалетната чиния с прозрачно фолио или няколко слоя обикновени торбички за боклук, след което плътно залепете фолиото/найлона към тоалетната.

Сега пуснете водата и ще видите как найлона/фолиото леко се издува. След това рязко натиснете върху издутината – излишъкът от въздух, който надува торбата, ще отпуши тоалетната по най-лесния начин.

отпушване на тоалетна

Ако не подейства първия път, повторете след 15 минути. Резултатът е по-добър от всяка вакуум-помпа и всеки препарат!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *