100% прочистване на бъбреците- чаша на празен стомах и проблемите ви са решени


Ние често ги пренерегваме, а всъщност бъбреците са едни от най- важнит ни органи и недай си боже да ги прецакаме няма връщане назад, затова взимайте мерки на време, докато не е станало късно

Внезапни спазми и силни болки в долната част на гърба, втрисане, уриниране по-често от обичайното, следи от кръв, парене и подуване са симптоми на бъбречни проблеми. Понякога това състояние е наследствено, но най-често е следствие от нашият начин на живот. Лечението с лекарства е неизбежно. Но за да им помогнете, можете също да приготвите специални отвари за бъбреците си.

 

[как да почистите бъбреците]

Абсолютно безопасни за другите системи и полезни са билковите отвари, които допринасят за бързото възстановяване и пречистване на този сдвоен орган от пясък и камъни. Здрави бъбреци – едно от обещанията за нормално функциониране на целия организъм.

 

5 домашни средства за бъбреците

Изсипете 20 г въглен във вряла вода. Оставете за 10 минути. Консумирайте три пъти на ден. Това е едно от най-добрите средства за почистване на бъбреците от пясък.
[как да почистите бъбреците]
Ще ви трябва само една супена лъжица плодове от хвойна . Те трябва да се залеят с две чаши вряла вода и да се оставят да врат за още 20 минути. Прецедете готовия продукт и вземайте три пъти на ден само по една супена лъжица.
[как да почистите бъбреците]
Добро средство за извеждането на песъчинки от бъбреците са семаната на морков . Можете просто да ядете 1 г семена три пъти на ден или, като опция, се изсипва една супена лъжица в чаша вряла вода, прецежда се и се пие три пъти на ден.
[как да почистите бъбреците]
Сварете сок от 1 кг пресни плодове на шипка с 600 г захар, докато се разтвори. Приемайте по 100 g от това лекарство два пъти дневно.
[как да почистите бъбреците]
Налейте 30 г ароматна виолетка с литър вода. Сварете и охладете. Вземайте по половин чаша три пъти на ден.
[как да почистите бъбреците]

Така че, от една страна трябва да са ви лекарства, предписани от лекар, от друга – отвари за камъни в бъбреците, а от третА – правилното хранене. Когато ИМАТЕ ПРОБЛЕМИ  се препоръчва да се ядат зеленчукови супи и по- малко месо, варена риба и прясно зеле. Пийте повече вода.

Отказът от лечение е изпълнен с бъбречна криза, хронично бъбречно заболяване и инфекция на пикочните пътища. Не забравяйте да се консултирате със специалист, за да предотвратите или преустановите развитието на болестта.