Действа мощно и щадящо: пиеш го преди лягане и всеки ден се будиш малко по-слаба от вчера –


Медът е една от най-здравословните храни в света. Тази съставка е пълна със здравословни хранителни вещества и може да осигури много ползи за здравето. Но знаете ли, че ако смесите мед с канела , ще направите най-мощната комбинация, която ще ви помогне да изгорите мазнините и да намалите теглото си буквално за една нощ? Ето как действа:

 

Всичко е много просто – просто изпийте тази мощна напитка , преди да си легнете и ще се събуждате всяка сутрин с по-малко тегло. Звучи страхотно, нали? Да, това е и наистина работи, защото тази мощна напитка е просто невероятна.

 

Канелата може да донесе много ползи за здравето: подобрява тена, намалява холестерола, увеличава притока на кръв, идеална е за сърцето, стомаха, червата, а най-доброто в канелата е, че тя ускорява процеса на загуба на тегло и ще ви помогне да отслабнете много по-бързо (дори когато спите).

Можете да използвате канела като добавка към всички ястия (една четвърт чаена лъжичка за всяко хранене), да замените захарта с канела, изцяло или частично, или да направите специална смес за отслабване и да я пиете редовно. Всяка вечер преди лягане трябва да пиете смес от мед и канела. И ако редовно пиете тази напитка, ще бъдете изумени от резултатите.

Тази смес за отслабване е много лесна за приготвяне и вероятно вече имате всички съставки в кухненския шкаф.

Приготвяне:

Сварете 200 мл вода, след това добавете 1/2 чаена лъжичка канелена и я оставете да престои 30 минути, докато се охлади. Когато водата е достатъчно хладна, трябва да добавите 1 чаена лъжичка мед и да я поставите в хладилника. Изпийте една чаша тази супер здравословна напитка 30 минути преди да заспите. Уверете се, че не добавяте нищо друго към коктейла. Не е необходимо да го пиете през деня. Работи само, ако го приемате преди лягане.

Тази супер комбинация ще почисти храносмилателния ви тракт, ще премахне паразитите, гъбичките и други бактерии, които забавят храносмилането в организма.

Бъдете здрави и доволни от вида си!