Всеки има това в хладилника си, а не предполага, че може да го избави завинаги от разширените вени


Почти всеки човек един ден се сблъсква с проблема на разширените вени. 

“Паякообразните решетки”, както се наричат, възникват на ръцете, на краката и дори на места, където никой не очаква. Но малко хора знаят, че всеки дом има лесен начин да преодолее този труден проблем!

 

Ние не само ще ви разкрием тайната, но и ние ще опишем подробно как да го използвате!

Зелен домат

За да се отървем от разширените вени по бърз начин, се нуждаем от обикновени пресни зелени домати.

И така. Вземете зелените домати, нарежете всеки домат наполовина, нанесете резанчетата на проблемното място и ги оставете за 2-3 минути. Нужно ви е такова количество, че да са достатъчни да покрият цялата венозна мрежа.

След процедурата, мястото трябва да се намаже с крем, тъй като киселината, съдържаща се в доматите, много изсушава кожата.

 

Тайната на този метод е, че в зелените домати съдържат веществото соланин, което по време на узряването на домата напълно се губи.
Соланинът е естествена отрова. Поради съдържанието му се препоръчва на хората да избягват консумирането на незрели зеленчуци и плодове. Но за борба с разширените вени това вещество е незаменимо.

 

Имайте предвид, че в древни времена зелените или неузрели плодове са били използвани в повечето отрасли на медицината.

Ако нанасяте зелените домати на местата с разширени вени 1-2 пъти дневно само за 2-3 минути, след 10 дни ще видите очаквания резултат. Но не спирайте. Продължете процедурата, докато проблемът изчезне напълно. Пълният курс на лечение зависи от областта на лезията и степента на пренебрегване на заболяването./ Zdrave.to