Ако искате да живеете дълго и да забавите максимално всички заболявания след 50 години не забравяйте да пиете това –


Старостта неизбежно идва за всички, но може да бъде посрещната с достойнство, като се избягват неприятни симптоми и заболявания. Отлагането или цялостното отменяне на проявите на старост е напълно възможно, ако започнете навреме да взимате правилното лекарство .

Съвременната медицина е достигнала математическа точност в изследването на ефекта на лекарствата върху тялото. Науката уверено разкри кои са 3-те лекарства, които помагат да се радвате на живота в зряла възраст и да се забавите прогресията на сериозни заболявания. Всяко лице на възраст над 50 години трябва да ги взема.

 

Таблетки след 50

Аспиринът е най-невероятното лекарство досега! С появата си животът на много хора се промени, тъй като кардиохирургичните операции не бяха необходими. Какво прави аспиринът? Предотвратява коагулацията на кръвните клетки и образуването на кръвни съсиреци в съдовете, предпазва от инфаркт и инсулт.

Аспиринът предотвратява развитието на тумори на дебелото черво и намалява смъртността от това заболяване. Кардиологът препоръчва приемането на Aspirin Cardio. То е по-малко агресивен за стените на стомаха, тъй като се освобождава в защитна обвивка.

АСЕ-инхибитори – лекарства за лечение на хипертония повече от 30 години.
Инxибитopитe нa aнгиoтeнзин ĸoнвepтиpaщия eнзим (АСЕ инxибитopи) ca лeĸapcтвa, ĸoитo зaбaвят (инxибиpaт) aĸтивнocттa нa eнзимa АСЕ, ĸoeтo нaмaлявa пpoизвoдcтвoтo нa aнгиoтeнзин ІІ. B peзyлтaт нa тoвa ĸpъвoнocнитe cъдoвe ce paзшиpявaт и ce нaмaлявa ĸpъвнoтo нaлягaнe.

 

Toвa пoнижaвaнe нa ĸpъвнoтo нaлягaнe yлecнявa cъpцeтo дa изпoмпвa ĸpъвтa и мoжe дa пoдoбpи фyнĸциятa нa cъpцeтo. B дoпълнeниe, пpoгpecиятa нa бъбpeчнoтo зaбoлявaнe, дължaщo ce нa виcoĸo ĸpъвнo нaлягaнe или диaбeт, ce зaбaвя.

С възрастта нашите кръвоносни съдове губят гъвкавост, стават крехки, риска от инсулт се увеличава. С приемането на АСЕ инхибитори, вие ще запазите съдовете си еластични и ще поддържате натиска до нормално ниво до дълбока старост. Изборът на такива лекарства задължително трябва да се извършва от лекарят ви според резултатите от прегледа ви

Статините са лекарства за намаляване на синтеза на холестерол в черния дроб. Трябва да приемате статини дори с нисък холестерол. Особено, ако човек е изложен на риск: напреднала възраст, лоша наследственост, мъжки пол, наднормено тегло, високо кръвно налягане, захарен диабет.

Наред с аспирина и бета – блокерите, статините са едни от най-препоръчваните лекарства от съвременната кардиология. Преди години медицината издигна девиза “Всеки да си знае артериалното налягане, и ако е високо, да го лекува .” Държавите, които приложиха това на практика, значително намалиха сърдечно-съдовата смъртност. Сега се издига лозунгът: “Всеки да си знае холестерола, и ако е висок, да го лекува”. Вече както няма повишено артериално налягане, което да не може да се нормализира, така няма и повишен холестерол, който да не може да се нормализира.

Италиански учени казаха, че тези лекарства могат да забавят процеса на стареене на човек. Досега ползите от статините не са напълно разкрити и е възможно препаратите от този клас да очакват голямо бъдеще!

Много хора вземат тези хапчета след 50 години. Ако ви се предписват тези лекарства, безопасно ги пийте редовно и старостта ви ще бъде преместена напред поне за още 20 години!

Особено важни са тези лекарства за жени след 50 години, тъй като менопаузата може да причини проблеми със сърцето. Не забравяйте, че в зряла възраст животът едва започва . За да заблудите старостта е напълно възможно, ако наблюдавате себе си и слушате тялото си, като му давате най-необходимите неща.

Споделете тази важна информация на страницата си и убедете близките си да разполагате с гореописаните медикаменти, за да могат спокойно да се радват на старините си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *