Джинджифил, обвит в марля, чисти слузта от белите дробове за 1 нощ! Ето какво трябва да направите


Джинджифил, обвит в марля, ще ви спаси от кашлицата и храчките за отрицателно време! Той няма странични ефекти, но трябва да бъде внимателно подготвен преди употреба, особено за деца с чувствителна кожа, пише Daily Broccoli.

Продължителната кашлица може да разруши деня и да съсипе нощта ви, като ви отвлича от ежедневната работа или не ви позволява да спите.

При едно малко дете, чиято имунна система все още не е достатъчно силна, хроничната кашлица може да се превърне в по-сериозни заболявания.

 

За лечение на хронична кашлица, лекарят вероятно ще ви предпише сироп, като няма да спомене възможните нежелани реакции и дългосрочните усложнения при такива лекарства.

Двете съставки, декстрометорфан и кодеин, често срещани в лекарствата против кашлица, могат да причинят главоболие, безсъние или мигрена.

Има алтернатива на типичната медицина за кашлица и няма да я намерите в аптеката, а в собствения си хладилник!

Смесете суров мед, зехтин, брашно и 1 супена лъжица пресен и настърган джинджифил, поставете тази смес върху салфетка или кърпа, около която обвийте лента от марля.

 

След това прикрепете тази марля към гърдите или гърба си и закрепете с лепенки. Възрастните могат да оставят марлята за цяла нощ, но имайте предвид, че това може да причини прекомерно изпотяване .

Децата могат да го държат до три часа преди лягане.

 

Джинджифилът и медът в продължение на хилядолетия са били използвани като ефективни лекарства за лечение на различни заболявания, а в случай на силна кашлица , те отново доказват своята ефективност.

Но не забравяйте за възможната алергия към определени съставки – и се консултирайте с Вашия лекар./ Zdrave.to

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *