Купувайте смело по няколко шишенца кислородна вода от аптеката – ще ви свършат работа за много неща –


Кислородната вода е %-ен разтвор на водороден пероксид и представлява силен антиоксидант, отстраняващ кислородния глад на тъканите; унищожител е на патогенната микрофлора (вируси, гъби, бактерии); спомага за образуването на атомарен кислород и, коригирайки резонантната честота на всяка клетка, развива нови клетки и потиска старите и болните); забавящ е и процесите на стареене. Познати ви, по-конкретни приложения са: борба срещу обикновената настинка – по 3 капки кислородна вода във всяко ухо и на другия ден сте здрави /така и ще почистите ушната кал!/.

А ако се е появила и хрема – тогава смесвате 1 капачка кислородна вода с чаша вода и промивате запушения ви нос – това моментално решава проблема!

В жилището ви на практика винаги има бактерии и микроби – може да се отървете от тях като пръскате старателно във въздуха смес от 500 мл кислородна вода и 3500 мл обикновена вода. А за да премахнете пестицидите от плодовете и зеленчуците, приготвяте друга пропорция от 60 мл кислородна вода и 700 мл вода, с която смес измивате продуктите. С кислородна вода може да избелвате ноктите и зъбите си, като просто накисвате ноктите с в кислородна вода, а зъбите – първо ги измивате с паста за зъби, а след това ги изплаквате в разтвор от 2 ч.л. вода и 1  ч.л. кислородна вода. Може да успокоите болки и в зъбите си, ако смесите в равни количества кислородна вода и кокосово масло и изжабуркате с тях устата си. Изобщо, използвайте така достъпната кислородна вода винаги, когато ви се струва, че ще има полза от това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *