Купувайте смело по няколко шишенца кислородна вода от аптеката – ще ви свършат работа за много неща –


Кислородната вода е %-ен разтвор на водороден пероксид и представлява силен антиоксидант, отстраняващ кислородния глад на тъканите; унищожител е на патогенната микрофлора (вируси, гъби, бактерии); спомага за образуването на атомарен кислород и, коригирайки резонантната честота на всяка клетка, развива нови клетки и потиска старите и болните); забавящ е и процесите на стареене. Познати ви, по-конкретни приложения са: борба срещу обикновената настинка – по 3 капки кислородна вода във всяко ухо и на другия ден сте здрави /така и ще почистите ушната кал!/.

А ако се е появила и хрема – тогава смесвате 1 капачка кислородна вода с чаша вода и промивате запушения ви нос – това моментално решава проблема!

В жилището ви на практика винаги има бактерии и микроби – може да се отървете от тях като пръскате старателно във въздуха смес от 500 мл кислородна вода и 3500 мл обикновена вода. А за да премахнете пестицидите от плодовете и зеленчуците, приготвяте друга пропорция от 60 мл кислородна вода и 700 мл вода, с която смес измивате продуктите. С кислородна вода може да избелвате ноктите и зъбите си, като просто накисвате ноктите с в кислородна вода, а зъбите – първо ги измивате с паста за зъби, а след това ги изплаквате в разтвор от 2 ч.л. вода и 1  ч.л. кислородна вода. Може да успокоите болки и в зъбите си, ако смесите в равни количества кислородна вода и кокосово масло и изжабуркате с тях устата си. Изобщо, използвайте така достъпната кислородна вода винаги, когато ви се струва, че ще има полза от това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.