Вода от праз: Кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилия


Вода от праз: кажете сбогом на холестерола, диабета и излишните килограми без особени усилия

Курса на лечение трае един месец, а водата от праз се приема два пъти дневно, преди хранене, сутрин и вечер.

Необходими съставки:

1 бутилка минерална, газирана вода
¼ стрък праз

Приготвяне:

Отворете бутилката и поставете в нея ¼ стрък праз (нарязан наполовина и половината напречно). Оставете в хладилника за един ден. След 24 часа водата е готова за пиене.

Всеки ден се пие по една ракиена чаша, два пъти дневно, преди ядене. След един месец, направете кръвни изследвания, резултатите трябва да са задоволителни, а холестеролът понижен.

Натуралните газирани води съдържат: натрий, калций, калий и магнезий в перфектния баланс, който е подходящ за тялото. Освен това, тези катиони се допълват от аниони: сулфати, хлориди, бикарбонати и флуор, които заедно с биофлавоноидите на праза помагат за отстраняване на холестерола от кръвта и защитават кръвоносните съдове.

Действие: При контакт на праза с минералната вода се отделя азотен оксид, природен газ, който отпуска кръвоносните съдове. Също така се освобождават полифеноли, които играят пряка роля в защитата на кръвоносните съдове и кръвните клетки от оксидативно увреждане.

Питейната вода помага при лечението на диабет тип 2, затлъстяване, атеросклероза, алергии на дихателните пътища и ревматоиден артрит.

Забележка: По време на терапията трябва да се внимава за диетата, да се избягват пържени и мазни храна и много сладко и да се прилага средиземноморска диета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *