Най-известната рецепта на д-р Мермерски! За нея се смята, че лекува над 100 болести (РЕЦЕПТА)

Тази уникална рецепта е предложена от известния проф. Мермерски, която той успешно прилага срещу най-тежките заболявания. Според хората, които са я използвали, наистина нейното действие върху целия организъм било невероятно. Напитката по рецепта на проф. Мермерски прочиства кръвоносните съдове, лекува сърцето, подобрява имунитета, почиства бъбреците, системата за секреция и подобрява работата на мозъка и паметта. Използва се и за укрепване на имунната система и съживяване на организма след операция.

Необходими продукти за рецептата на проф. Мермерски:
15 лимони
12 глави чесън
1 кг. мед
400 гр. пшеница
400 гр. орехи

Начин на приготвяне на рецептата на проф. Мермерски:
400 грама пшеница се поставя в стъклен буркан и се залива с вода. След 10-12 часа пшеницата се прецежда през чиста кърпа, а зърната се измиват хубаво. След 24 часа зърната на пшеницата трябва да са с дължина от 1-2 мм.

Пшеничните кълнове първо се мелят в машина за кафе заедно с орехи и чесън. Мелят се лимоните заедно с кората и след това всичко заедно се смесва в емайлиран съд. Постепенно се добавя мед и трябва да се бърка, докато се получи хомогенна маса. Напитката се сипва в стъклен буркан и се поставя в хладилник. След три дни лекарството е готово за пиене.

Дозировка на напитката на проф. Мермерски
Тази напитка се приема 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди лягане.

Напитката по рецептата на Мермерски влияе много добре на здравето, подмладява тялото и съдържа всички необходими витамини, минерални соли, биоактивни вещества, въглехидрати, протеини и растителни мазнини, подобрява и работата на всички вътрешни органи и жлези.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.