С 4 лъжици от този домашен сироп ме спаси кардиологът. Излекува високото кръвно налягане и артериите ми са като нови


Хората са започнали доста да разчитат на натуралната медицина напоследък. Това се дължи на многото открития, че естествените лекарства са много ефективни. Това е една от причините, поради които хората преминават от конвенционална към природна медицина.

За това ще Ви представим една рецепта, която напоследък е придобила много популярност в областта на естествената медицина. Известна е като стара немска рецепта, която съчетава три мощни съставки – чесън, лимон и джинджифил. Всяка една от тях е добър за здравето.

Въпреки това, когато се комбинират, те могат да правят чудеса за здравето.

  • Чесънът е известен благодарение на неговите антибактериални, антисептични и антивирусни свойства. Източникът на цялата му сила е в алицин. Това е вещество, което е много добро за здравето. Също така, чесънът е богат на витамин C, B6, манган и фибри.
  • Джинджифилът е чудесен източник на антиоксиданти. Той е добър и за намаляване на болката, храносмилателните проблеми и др.
  • И накрая, лимонът е богат на витамин С. Той съдържа също алкални свойства, които регулират нивото на рН в организма.

Старогерманска рецепта за регулиране на кръвното налягане и артерии

Съставките:

Чесън (4 глави).

Джинджифил (4 см).

Лимони (4 броя).

Вода (2 литра)

Подготовката и употребата:

Първо, измийте добре лимоните и джинджифила и нарежете лимоните на филийки. След това почистете чесъна и джинджифила и изсипете всички съставки в блендер. Смесете ги, докато получите хомогенно вещество.

Получената смес поставете на котлона и поетапно добавяйте вода като бъркайте докато заври. След като кипне го махнете от котлона и го оставете да се охлади, филтрирайте, сипете в буркан и поставете в хладилника.

Приемайте от тази смес веднъж на ден, два часа преди вечеря по 1 кафена чаша. По този начин артериите ви ще бъдат като нови много скоро, а също и мазнините, които ги възпрепятстват ще изчезнат. Освен това кръвното налягане ще бъде регулирано и стабилизирано.

Имайте предвид, че трябва да разклатите напитката преди консумация. Просто започнете да консумирате този сироп и ще видите!