Ако имате 0 кръвна група, трябва да внимавате за това-Ще спасите живота си!


Хората с кръвна група 0 са специални, защото могат да дадат кръв на всички други групи (в еритроцитите на кръвна група 0, няма фактор, който би унищожил нечия кръв), но те могат да получават само кръв от своя вид кръвна група.
Но това не е всичко, което ги прави напълно различни от останалите. Те са по-податливи на някои заболявания, но имат и някои много силни черти, които се отличават сред населението.

Способността да бъдете лидер, проактивност, голямо количество енергия и способност да останете съсредоточени са едни от най-добрите качества на хора с кръвна група 0 . Те също така знаят как да бъдат много силни и продуктивни.

От друга страна, те са склонни към заболявания като язва, дисфункция на щитовидната жлеза, ниски нива на тиреоидни хормони и йоден дефицит. Тези нарушения могат да причинят нежелани последствия, като наднормено тегло и задържане на вода в тялото.

В Япония кръвната група 0 е свързана с определен тип хора от древни времена. В интервю за работа японците, потенциалните служители, често питат какво представляват кръвната група. Хората с кръвна група 0 ги описват като отговорни, посветени, организирани, съсредоточени, съвестни и практични хора. Те също така вярват, че те са по-умни и по-добри логици, отколкото други. Това е така, защото техните предци са били ловци, които гледат и най-точно преценяват обкръжението, тъй като ще оцелеят.

 

Те могат да се ядосват, да станат хиперактивни и импулсивни. Лошото хранене, липсата на упражнения и нездравословни навици и склонност към стрес ги прави по-податливи на вредни метаболитни процеси, като инсулиновата резистентност бавна активност на щитовидната жлеза и затлъстяване.

Те също имат по-високо ниво на стомашна киселина в сравнение с други кръвни групи и често имат чувствителен стомах и имат тенденция да развият язва в стомаха.
Хората с кръвна група 0 трябва да избягват кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде особено вредно, тъй като повишава нивото на анандреналин, което вече е високо при хора с кръвна група 0.

Препоръчва се физическа активност 3 до 4 пъти седмично.