Маслото, което ще замени хапчетата! Лекува ишиас, артрит и дори повече от 30 заболявания


Това масло е отлично средство за лечение на артрит  , ревматизъм, ставни и мускулни болки! И ще се отървете от най-сериозните форми на тези болести!

Вероятно сте чували за широкия спектър на приложение на рициновото масло.

Това невероятно естествено масло предлага различни ползи за здравето и е изключително полезно при лечението на много различни заболявания.

Това масло се използва от много векове в Индия.

Рициновото масло е едно от най-богатите масла в съдържанието на мастни киселини, особено рициноловата киселина, която осигурява невероятни ползи за здравето.

А именно това масло има мощни лаксативни, антивирусни, аналгетични и антибактериални свойства, ефективно лекува болки в гърба, артрит и ишиас.

В допълнение, тя третира хроничен запек, овлажнява кожата, стимулира растежа на косата и също така лекува много различни заболявания и разстройства.

Рициновото масло значително увеличава имунната система и лекува стомашно-чревните заболявания.

А ако искате, оптимизирайте имунната си система.

Това прекрасно масло също лекува брадавици, белези от акне, рани, ухапвания от насекоми и липоми.

Също така се препоръчва компреси с топло рициново масло за повече от 50 заболявания. Например, като артрит, холецистит, камъни в жлъчката, цироза, уплътнения в червата, гастрит, хепатит, херния, апендицит, мигрена, неврит, множествена склероза, церебрална парализа, целулит, безплодие, трихофития, болест на Паркинсон, уремия, сраствания, нараняване, колит, запек, епилепсия и др

Поради силно противовъзпалително, болкоуспокояващо, антибактериално и антивирусно действие, може да бъде от голяма помощ в случай на болки в гърба, артрит, ишиас, а ние ще ви покажем как да го използвате:

Нанесете рициново масло директно върху засегнатата зона и масажирайте добре това място с меки и гладки движения.

Повторете това няколко пъти на ден, докато не получите подобрения.

Друг начин за използване, който също ще помогне за подобряване на ставите и премахване на болката:

1.Охладете маслото във водна баня. Попийте в него кърпа или марля и я прикрепете към засегнатата става. Уверете се, че сте изолирали и държите цяла нощ.

2. Потопете кърпата в топло масло и поставете върху засегнатите области, поставете бутилка за топла вода отгоре. Оставете за 45 минути. Помага за намаляване на възпалението и болката.

3. За лечение на артрит, ревматизъм, болки в ставите и мускулите се използва горещо рициново масло.

Тя трябва да се втрие в засегнатата зона 3 пъти на ден. За тази рецепта рициновото масло се нанася върху засегнатата област и се оставя да се загрява под влиянието на синя лампа в продължение на 5-10 минути (притежаващи лампа на разстояние 35-40 см от повърхността на тялото).

След това втрийте маслото, докато се абсорбира напълно. Маслото отново се нанася и процедурата се повтаря.

След няколко месеца на ежедневна употреба на рициново масло по този начин, човек може да се освободи дори от най-тежките форми на артрит.